Mihai Mitoșeru a rămas extrem de afectat după divorț: Îmi este greu să o iau de la capăt
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Mitoșeru a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui.

Mihai Mitoșeru s-a despărți de fosta sa soție, în urmă cu aproximativ doi ani. Chiar dacă a fost o perioadă extrem de grea pentru el, acesta a început ușor să își revină, chiar dacă momentan nu ia în calcul o altă poveste de dragoste. Vedeta spune însă că nu mai păstrează legătura cu fosta parteneră, pentru că între ei mai există sentimente și i-ar îngreuna și mai tare situația.

"Am avut un divorț cum nu se poate mai civilizat, nu am ieșit să ne plângem, nu ne-am certat, nu ne-am afișat cu alte persoane. În momentul în care am divorțat la notar ne-am luat în brațe și ne-am sărutat.

Nu cred că există prietenie după divorț. Noi încercăm, dar atât timp cât există sentimente care nu au dispărut după 14 ani de relație, nu cred că ele pot fi transformate în prietenie. Am mai vorbit în perioada asta, dar parcă este și mai greu pentru amândoi. Între noi a fost dragoste adevărată.", a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit ego.

"Îmi este greu să o iau de la capăt"

"Acum sunt destul de pesimist. În primul rând, îmi este greu să mă gândesc la dragoste acum, este adevărat că timpul rezolva multe. În acest moment îmi este greu să cred că o să se întâmple. M-am maturizat și vreau mult mai mult de la viață, de la o relație, de la omul cu care aș trăi, de la mine.

Cu mine m-am mai împăcat, am înțeles ce și cât am greșit în relație, am învățat și sper să nu repet acele greșeli. Îmi este greu să o mai iau de la început, mă învățasem cu omul de lângă mine. Am cunoscut niște fete care nu au fost cum aș fi vrut eu, încă nu am găsit femeia care să fie așa cum doresc eu să fie.", a mai spus acesta.

Mihai Mitoșeru se gândește la o nuntă pe viitor

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă extrem de grea, acesta spune că pe viitor, ia în calcul ideea de nuntă, din nou.

"Eu am învățat să nu spun niciodată „Nu”, chiar dacă acum nu am o relație. Noi ne-am căsătorit la Starea Civilă, nu am apucat să mergem la biserică pentru că tatăl ei a murit înainte de acest eveniment. Dar pentru căsătoria civilă am avut parte de o petrecere foarte mare, cu 200 de oameni, a fost superb, mie mi-a plăcut mult. Mie îmi place ideea de nuntă, cred că este unul dintre cele mai fericite momente ale oamenilor. Bănuiesc că voi repeta momentul dacă voi găsi persoana potrivită.", a continuat el.

Ce sfat are acesta pentru persoanele care trec prin momente grele

"Ca sfat pentru cei care trec prin momente mai grele, eu am avut nevoie și de ajutor, am fost la psiholog. Nu este o rușine, când ești răcit, doctorul îți prescrie un tratament. Eu cred că am avut o depresie destul de puternică și am fost la un specialist care m-a ajutat. Dar cel mai important este să găsești puterea să te ajuți și singur, să te ridici, să ieși, să socializezi. Este foarte greu să faci aceste lucruri, când ești în momente dificile, dar trebuie să încerci.", a spus Mihai Mitoșeru.

"Îmi plac copiii și mi-aș dori unul"

Acesta spune chiar că regretă faptul că nu a făcut un copil încă. Pe viitor, este sigur că va avea parte și de acest lucru.

"Eu am fost un fraier și am fugit toată viața mea de copii. Am mulți nepoți, mulți finuți, iar părinții lor tot timpul se plângeau de lipsa timpului liber. Noi aveam profesiile pe care le aveam, ea însoțitoare de bord, eu eram mai tot timpul plecat cu spectacole, filmări, aveam oricum foarte puțin timp pentru noi doi. Am greșit! Asta nu înseamnă că este prea târziu, tata m-a făcut la vârsta pe care o am eu acum și a fost foarte bine. Îmi plac copiii și mi-aș dori unul.". a mai spus el.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  divort  mihai mitoseru  relatie 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel