Mihai Mitoșeru, infectat cu COVID. Cum se simte vedeta în a 13-a zi de carantină: „În primele zile am simțit ceva ciudat în corp”
Data publicării:
Mihai Mitoșeru a avut un început de an plin de evenimente neplăcute. În urmă cu o lună, mama actorului a trecut printr-o operație grea. Nici bine nu și-a revenit mama sa, că el a dat peste un alt ghinion: s-a infectat cu noul coronavirus.

Mihai Mitoșeru este infectat cu noul coronavirus. Vedeta este în a 13-a zi de carantină și spune că se simte bine și că frica sa cea mai mare a fost să nu cumva să o infecteze și pe mama sa. 


„Salutare tuturor! A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă! Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat.


Dacă e să iei, iei. E adevărat că după un an de zile am luat. Important e că există forme ușoare, pur și simplu am avut nasul înfundat, atât. Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut mușchii, nu m-a durut nimic.
Am simțit, în sensul în care te trezești un pic cu o răceală. Te doare un pic capul în primele zile, nasul și gâtul.

La mine au trecut aproape toate, a rămas doar nasul care mă ia mereu pentru că am o deviație de sept. În timpul ăsta, în primele zile am simțit ceva ciudat în corp. Norocul meu este că mama este bine, deci stați liniștiți. Toată lumea mă întreabă mă întreabă asta”, a povestit Mitoșeru pe contul său de Facebook.

A slăbit din cauza stresului Stresul prin care a trecut cu operația mamei sale dar și clipele grele prin care a trecut de când este infectat cu noul coronavirus l-au făcut pe actor să slăbească 10 kilograme. 


În fiecare zi, din jumătate în jumătate de oră, o sunam pe mama să o întreb dacă e bine. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Iată dieta cea mai bună, se numește stres. În trei luni de zile de când am aflat ce s-a întâmplat, că mama s-a operat, eu am slăbit 10 kilograme. Dieta cea mai bună, nu v-o recomand.

Mi-am dat seama că există Dumnezeu pentru că mă gândeam de ce toate, acum apare COVID exact când mama a ieșit din spital. Uite că mama nu are nimic, uite că eu sunt bine și Dumnezeu e acolo sus și se uită la noi”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: carantina  covid  mama  mihai mitoseru 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel