Mihai Mitoșeru, victima depresiei. Dezvăluirile prezentatorului TV: „A fost groaznic. Am căzut psihic”
Data publicării:
Mihai Mitoșeru a vorbit despre lupta cu depresia. 

Mihai Mitoșeru, în vârstă de 47 de ani,  și-a deschis sufletul și a vorbit depsre lupta cu depresia. Prezentatorul TV  a recunoscut că pandemia l-a afectat foarte mult și că a trăit momente grele, pe care nu le poate exprima în cuvinte. De asemenea, Mihai Mitoșeru a recunoscut că s-a îngrășat 10 kilograme în pandemie, după ce a început să mănânce necontrolat.

Prezentatorul TV a mărturisit că problemele de sănătate cu care se confrunta mama sa și teama că o va pierde, l-au adâncit și mai mult în stările de depresie. 

„Pentru mine a fost groaznic. Am căzut psihic. Chiar dacă aveam prieteni lângă mine, mai vorbeam prin videocall, dar tot am căzut psihic. Mai ales că nici nu munceam. M-am îngrășat ca porcul, am pus vreo 10 kg – am scăpat totuși de ele -, a fost greu.

Dar cel mai rău a fost la căpățână, mai ales când mă gândeam că nu o să mai fie mama, iar asta e greu de acceptat. Seara unui burlac închis în casă, singur, arăta groaznic. Seara începea pe la ora 12, la prânz. Nici măcar vinul nu mai mergea.”, a mărturisit Mihai Mitoșeru. 

Cum a ajuns Mihai Mitoșeru să acumuleze 10 kilograme, în perioada izolării

Mihai Mitoșeru a povestit cum a ajuns să acumuleze peste zece kilograme, în perioada în care a stat în izolare. Acesta a precizat că începuse să mănânce haotic foarte multe produse de tip fast-food. 

„Mă uitam la seriale, până a doua zi dimineața, ca să nu mor. (..) Nu făceam niciun fel de sport, dar îmi comandam pizza, burgeri, shaorma, clătite și alte lucruri din-astea „sănătoase” ca să nu înnebunesc. Dar înnebuneam, o luam razna până la sfârșitul zilei, zilnic, era foarte rău.

Mi-am dat seama că am rămas singur, că până la urmă n-am copii, n-am familie, soție sau frați. Mi-am dat seama că am greșit că am rămas singur, că trebuia să fac ceva ca să nu rămân singur. Am trecut prin multe, am învățat multe, sper că nu o să mai greșesc în viitor.”, a mai spus Mihai Mitoșeru, pentru Fanatik. 

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri șocante despre moartea logodnicei sale, de acum 22 de ani

Mihai Mitoșeru a trecut printr-o adevărată drama, în urmă cu 22 de ani. Mai exact, prezentatorul TV și-a pierdut iubita într-un accident de mașină. El și logodnica sa, Cristina Ducă s-au rostologit de șase ori cu mașina, la ieșirea dintr-o localitate din județul Călărași. Totul s-a întâmplat pe data de 2 iulie 2000. În urma pierderii suferite, Mihai Mitoșeru a recunoscut că nu a mai crezut în Divinitate.

Mihai Mitoșeru, declarații la 22 de ani de la moartea iubitei sale

„M-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață.

M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc.

Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci”, a declarat vedeta de la Kanal D pentru viva.ro.

Citește continuarea AICI

 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: despresie  mihai mitoseru  pandemie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel