Mihai Morar, scrisoare pentru ROMÂNIA, de la fiul plecat: ”M-a durut de fiecare dată când m-ai vorbit prin lume”
Mihai Morar a transmis o scrisoare emoționantă către români. 

Mihai Morar este unul dintre vedetele care a simțit greul în România și care nu poate uita ce au făcut bunicii, părinții și strămoșii noștri pentru ca noi să avem libertatea pe care astăzi mulți dintre cei de la conducere ne-o răpesc. 

Cu ocazia ”Ziua Națională a României”, Mihai Morar a transmis o scrisoare emoționantă cu și despre Românie. Cuvintele sunt dureroase, iar comentariile nu au lipsit din peisaj. 

”SCRISOARE CĂTRE MAMA MEA, ROMÂNIA. DE LA FIUL PLECAT.

Dragă România, sunt unul dintre cei peste 5 milioane de copii pe care i-ai crescut până să plece. Știu că ți-e dor de de noi. Dar ești prea mândră ca să recunoști.Ești singura țară a dorului și singura care-și ascunde dorul. De Ziua ta, România, eu, copilul tău, te rog să lași deoparte mândria. Și înțelege: nu te-am abandonat. Un copil are dreptul să plece de lângă mamă, o mamă are obligația să-și iubească necondiționat copilul. Indiferent de alegerile lui.
Recunoaște-ți dorul, România. Și lasă, mamă, mândria. E în firescul tău să-ți fie dor. Nu fugi, mamă, de ceea ce ești. Dacă dorul de noi doare, lasă-l să doară. Dar să nu faci din dor furie și din furie ură de copii. Cel mai nefericit părinte nu e cel căruia îi pleacă fiii, ci acela care își vorbește de rău fiii. M-a durut de fiecare dată când m-ai vorbit prin lume. Tu, mamă, mi-ai zis căpșunar. Acum, mai nou, sparanghelist. Nu-s nici unul, nici altul. Știi cît de dureros e să nu te strige pe nume insăși cea care ți-a dat un nume...?!
Înțelege, mamă, nu putem fi toți răi sau toți buni. Dacă mi-ești mamă tu, România, poartă-te ca o mamă. Și iubește-ne, deopotrivă, și pe buni, și pe răi. Dacă unii suntem formidabili, iar alții sunt neisprăviți, copiii sunt și oglinda părinților. Când îți înalți copiii în dragoste, te înalți și pe tine, România! Când îți mânjești copiii cu ocară, te mânjești și pe tine, țară dragă. Mi-e dor de tine, România. Și mă dori în fiecare zi. Suntem milioane care trimit acasă miliarde. Acolo sunt și banii mei, mamă! Dar, lasă-mă să cred că eu valorez pentru România mai mult decât banii mei. Suntem niște milioane plecați din România. Dar România nu a plecat din noi. O dată la câțiva ani ne numeri voturile. Acolo e și votul meu pentru viitorul tău, mamă. Dar, lasă-mă să simt că eu valorez mai mult decât un vot. Suntem niște milioane care am plecat din România. Toți cu gândul că ne vom întoarce. Plecarea nu e un abandon, mamă. Lasă-mă să vreau să mă întorc mereu unde mi-e dorul, unde mi-e locul, unde mi-e rostul, România!
Mă dori, România. Dar mi-e dor de tine, România.
Cu dragoste, Un fiu de România. ” a scris prezentatorul Radio, Mihai Morar, pe contul lui de instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)

DFGHJKL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Florentina Arcu | Dată: 01 dec, 16:44

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare