Mihai Trăistariu a ajuns să-și întrețină fratele. Ce îi reproșează artistul: „Îi plătesc facturile”
Data publicării:
Mihai Trăistariu este supărat foc pe fratele lui, pe care a ajuns să îl întrețină. Artistul a făcut dezvăluiri inedite despre familie.

Fratele lui Mihai Trăistariu a ajuns la fundul sacului. Artisul și ceilalți frați ai lui îl ajută pe Vasile și au ajuns să îi plătească chiar și facturile. Nici lui Mihai Trăistariu nu îi este ușor, mai ales că este vorba de niște sume mai mari.

Mihai Trăistariu a povestit că la un moment dat a fost anunțat telefonic de faptul că în timp s-a adunat o sumă mare de bani la plata impozitului casei fratelui său. Având în vedere că Vasile nu mai are bani, după ce și-a dat demisia din învățământ și nu mai are carte de muncă, cântărețul și restul fraților au fost nevoiți să scoată ei bani din buzunar pentru a-l ajuta să-și achite datoriile.

„Acum o lună m-a sunat cineva de la Taxe și Impozite Piatra Neamț să îmi spună că s-a adunat o sumă mare la plata impozitului casei fratelui meu. Am plătit, ce să fac? El și-a dat demisia în 2007-2008 din învățământ, era profesor de desen. Sunt ani de zile de când nu mai are o carte de muncă. A zis că vrea să fie liber, că vrea să fie artist și să meargă la biserică. Noi, frații, îi plătim facturi pentru că nu mai are bani. Ba o sună pe sora-mea că i-au luat curentul, eu îi plătesc întreținerea o dată la 8 luni, când mă sună de la asociație că s-au strâns datorii mari”, a spus Mihai Trăistariu la o emisiune tv.

Deși a făcut tot posibilul să își ajute fratele, Mihai Trăistariu este dezamăgit de faptul că acesta nu știe să fie recunoscător.

„Nu știe să fie recunoscător. Eu nu mă plâng, am o situație bună și pot să îl ajut. E ca și cum am un copil mai mare căruia trebuie să îi port de grijă. El e într-o confuzie totală, i-am zis la mulți ani zilele trecute și el mi-a răspuns: „când îmi faci expoziție la Constanța?”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bani  frate  Mihai Traistariu 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel