Mihai Trăistariu a primit un loc de veci, drept cadou. Reacția artistului
Data publicării:
Mihai Trăistariu a dezvăluit ce cadou a primit, în calitate de cetățean de onoare a orașului Piatra Neamț.

Mihai Trăistariu se mândrește în continuare cu o carieră de succes, având concerte în toate colțurile țării. Pe lângă asta, artistul se ocupă și de apartamentele pe care le are la malul mării date spre închiriere, dar și de școala de muzică din Constanța. Așadar, datorită faptului că este în continuă legătură cu publicul său, indiferent de activitatea pe care o desfășoară, artistul a ajuns imediat la inimile ascultătorilor, care nu uită să-și arate ocazional și recunoștința față de ele, prin diverse gesturi.

Așadar, recent artistul a primit un cadou unic, de la primarul din Piatra Neamț. Mihai Trăistariu a fost recompensat pentru meritate sale cu un loc de veci, pe care-l poate folosi oricând la nevoie.

"Eu sunt cetățean de onoare al orașului, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate șa mijloacele de transport și un teren la marginea orașului, de 500 de metri.", a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars, potrivit spynews.

Mihai Trăistariu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care a fost cel mai greu moment pentru artist: „Am intrat în depresie și am slăbit șase kilograme”/ EXCLUSIV

Mihai Trăistariu vrea să se criogeneze

Chiar dacă a primit acest cadou, artistul își păstrează ideea inițială: criogenarea. Recent, într-un interviu acordat pentru Spectacola, acesta ne-a dezvăluit de unde i-a venit această idee.

„Am găsit ceva pe internet cu criogenarea, am studiat puțin și am văzut că sunt deja peste 100 de oameni criogenați. A început prin anii 80, când un baschetbalist celebru din America era într-un stadiu terminal de cancer și au venit unii și i-au spus că dacă se criogenează, există șansa să rămână în viață, îl bagă în azot, îi scoate sângele și i-l înlocuiește cu o substanță. Sunt o grămadă de oameni care au urmat procedura, criogenarea se face, costă mult, poți să-ți criogenezi doar capul sau poți să-ți criogenezi tot corpul, eu așa aș vrea. Mie nu-mi place ideea de moarte, de aici pleacă totul. Mi-au murit părinții, mi-au murit animale de companie, și sunt foarte supărat când moare cineva drag și am găsit soluția. Prin criogenare, oamenii rămân fix la vârsta la care au murit.”, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru Spectacola.

Mihai Trăistariu, critici dure la adresa Antoniei. Ce spune artistul despre talentul muzical al vedetei: „E frumoasă și are concerte”

Cum crede Mihai Trăistariu că va arăta lumea peste 1.000 de ani

Principalul motiv pentru care Mihai Trăistariu și-ar dori să se criogeneze este pentru că vrea să vadă cum va evolua tehnologia și cum  se va schimba omenirea.

„E fain să vezi ce va fi în viitor, asta și vreau, să mă trezesc mai târziu să văd cum va fi, cred că în 1.000 de ani o să zburăm cu toții. Tehnologia va avea un avans spectaculos și probabil noi vom vorbi prin telepatie, probabil vom zbura, eu cred și în teleportare și s-ar putea să ne și teleportăm, nu mai mergem cu vehicule. O să mergem la Paris în două secunde, multe vor fi posibile. Singura emoție pe care o am este că peste 1.000 de ani poate nu vom mai fi deloc, mai știm ce asteroid va veni? E interesant să știi că te trezești în viitor, cu altă civilizație, eu vreau să trăiesc această experiență. Vreau să mă criogenez, chiar dacă sună ciudat, nu mă deranjează. Aș face asta când îmbătrânesc de tot sau dacă aș avea o boală incurabilă, asta ar fi singura variantă pentru mine. Nu vreau să mor și să mă îngroape în pământ.”, ne-a mai dezvăluit acesta.

Mihai Trăistariu a câștigat o avere cu piesa Tornero: ”A fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cadou  criogenare  Mihai Traistariu  moarte 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel