Mihai Trăistariu, devastat de moartea mamei sale: „Am fost foarte supărat pe Dumnezeu”
Data publicării:
Mihai Trăstariu a vorbit despre un moment extrem de delicat din viața sa. Artistul și-a pierdut mama, în urmă cu 16 ani. 

Mihai Trăistariu a avut o copilărie grea, plină de scandaluri și neajunsuri. Artistul și-a pierdut tatăl când avea 17 ani, dar spune că nu a fost extrem de afectat. În 2006, și mama artistului s-a stins din viață, după o luptă grea cu o boală nemiloasă. Atunci, spune artistul, a fost cel mai greu moment din viața sa. Acesta a căzut într-o depresie puternică. Decesul mamei sale a survenit la doar câteva zile de la întoarcerea artistului de la Eurovision din Grecia, unde făcuse performanța celui mai mare punctaj din istoria participării României. 


„Cel mai greu moment a fost când a murit mama, în 2006. Am fost foarte atașat de ea. De exemplu, când a murit tata, aveam 17 ani și nu am simțit așa durere, eram mai mic poate. O și bătea pe mama, ea era fericită că a scăpat de el. Cred că am simțit la fel ca ea, că am scăpat de un chin. Atunci nu a fost o dramă.

În schimb, ea, când a murit în 2006, chiar la o zi după ce m-am întors de la Eurovision-ul din Grecia cu recordul de punctaj, a fost trist pentru mine, am intrat într-un fel de depresie timp de o lună. Eram supărat pe Dumnezeu, deși fusesem credincios. M-am rugat vreo 2 luni, mama a avut o ciroză.

Mergeam la biserică și mă rugam pentru ea, să o țină Dumnezeu în viață, dar nu a ținut-o. Atunci am fost foarte supărat pe Dumnezeu. Vreo lună am fost revoltat și am zis că eram ateu, gata. Am fost atașat de ea, am moștenit vocea de la mama”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Impact. 


A plâns în timp ce cânta într-o emisiune


Mihai Trăistariu spune că a încercat să muncească în continuare, imediat după decesul mamei sale, însă durerea prin care trecea era prea mare ca să poată face față situației. 


„Am avut atunci concerte, eram solicitat, era foarte greu. Prima apariție a fost la Horia Moculescu la emisiunea „Atenție, se cântă!” de la TVR 2, era live. A început o piesă lentă, „Why”.

Am cântat o strofă și am început să plâng. Îmi ziceau toți: „Nu este nimic, lăsăm, gata, este o situație!”. Tocmai murise, era groaznic să ai mama înmormântată și să mergi la emisiune. Apoi am mai avut, dar s-a tot estompat durerea”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

 

 

Mihai Tristariu, copilărie de coșmar. Tatăl artistului era extrem de violent: Erau numai bătăi și scandaluri

 

Mihai Trăistariu a vorbit, pentru prima dată, despre ororile la care a fost expus în copilărie. Deși a fost martorul unor scandaluri traumatizante, acesta spune că în copilărie nu realiza gravitatea situației și consideră că a fost un copil fericit. Plângea doar atunci când își vedea mama bătută.  Artistul credea că bătăile și scandalurile erau ceva normal și că toate familiile au parte de asemenea incidente. Mai mult, artistul a dezvăluit că evita să vorbească cu tatăl său, de frică să nu-l bată. Acesta spune că a vorbit, în total 100 de cuvinte cu tatăl său, în întreaga viață. 

Mihai Trăistariu: Tatăl meu a fost o fire violentă.

„Copilăria mea a fost fericită, culmea. Într-o etapă a vieții în care erau numai bătăi și scandaluri acasă. Tatăl meu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o bătea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. 

A fost un calvar complet. Dar, în același timp, eu am trăit fericit. Nu mai amintesc să fi suferit.  Am crezut că așa e normal, am crezut că la toată lumea sunt scandaluri. 


Tatăl meu a fost o fire violentă. Mama mea l-a prins pe tata cu o femeie, când ea avea 42 de ani. A mers la mare cu noi. Ei nu se mai înțelegeau, mama cu tata, iar ea mergea la mare cu copiii, în secret. Într-un an, atâta a plouat la mare, încât a venit acasă mai repede decât trebuia. Și atâta a fost nevoie. A intrat în casă și l-a a prins pe tata  gol pușcă cu o femeie. Ea a avut un șoc, el a avut un șoc. Și, automat, din secunda aceea ei nu s-au mai înțeles. Dormeau în camere separate. S-au bătut zilnic. Dimineața începea cu farfurii sparte. Eu aveam 13-14 ani deja. Numai așa erau zilele alea. Intrasem într-o rutină în care aveam senzația că așa era toată lumea și că nu e cine știe ce. Nu pot să zic am suferit. Nu plângeam decât în momente ale în care o bătea. 

Îmi amintesc de tatăl meu numai de rău. Atât de frică îmi era de el, încât, vorbeam cu mama, eu cu tatăl meu nu am vorbit mai mult de 100 de cuvinte în toată viața mea,dacă mă credeți cineva. De frică să nu mă bată. Atâta mă înspăimântase violența lui”, a declarat Mihai Trăistariu în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   eurovision  mama  Mihai Traistariu  murit  tata 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel