Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante din copilărie. Ce își dorea artistul de Paște: ”Nu am făcut niciodată lucrul acesta. Mereu o întrebam pe mama”/ EXCLUSIV
Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum era Paștele în copilărie. 

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Cântărețul ne-a povestit cum petrecea Sărbătorile Pascale, în copilărie. Artistul a dezvăluit și ce și-a dorit foarte mult să facă în ziua de Paști și nu a reușit niciodată. 

Mihai Trăistariu, dezvăluiri emoționante din copilărie

Mihai Trăistariu a mărturisit că, în copilărie, mergea la Înviere, iar a doua zi lua masa împreună cu familia. Artistul a recunoscut că nu s-a spovedit și nu s-a împărtășit niciodată, deoarece tatăl său era ateu, iar mama sa nu era foarte credincioasă. Din acest motiv, el și frații săi nu au avut educație în spiritul religios. 

”În copilărie făceam același lucru. Mergeam la Înviere și veneam acasă, nu făceam altceva. A doua zi mâncam mâncare bună, ciocneam ouă după noaptea de Înviere și săream pe sarmale și pe ce mai era, dar nu am alte obiceiuri. Ceea ce îmi amintesc din copilărie e că nu am mers niciodată la Spovedanie, la Împărtășanie. Eu nu am trăit lucrurile astea. Tatăl meu a fost ateu convins, iar mama era credincioasă, dar nu foarte mult. În cazul acesta, nu ne-au educat în spiritul acesta religios și nu am prins virusul ăsta.

În schimb, am un frate, dintre cei patru frați câți suntem, care este foarte credincios. Se duce la biserică zilnic, stă cu Biblia în mână, subliniază pe acolo, respectă totul. El și-a găsit singur credința și calea, dar eu nu sunt chiar așa. Eu sunt un credincios, obișnuit. Din copilărie îmi amintesc că o tot întrebam pe mama când mă duc și eu la Spovedanie, dar nici nu știam exact ce înseamnă. Nu am făcut niciodată lucrul acesta, nu m-am spovedit și nu m-am Împărtășit. Nici nu regret, dar uite că sunt lucruri pe care nu le-am făcut și poate, măcar o dată în viață, trebuia trăite. Per total, tot ce a fost legat de Paște în copilărie, a fost frumos. ”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce tradiții respectă acum Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu ne-a spus că, în ziua de Paști merge la biserică, dar și la mormântul părinților săi. Totodată, artistul a mărturisit că merge să ia Lumină, pe care o duce tot timpul acasă. De data aceasta, ziua de Paști o va petrece la Sinaia, acolo unde va cânta. 

”Nu sunt un habotnic, dar sunt credincios. În afară de a merge la o mânăstire sau la mormântul părinților să aprind o lumânare sau la Înviere, nu prea merg la Biserică, nu sunt bisericos de fel, iar acum o să merg să iau Lumină. Deci, de Paști, intotdeauna iau lumină și o aduc în casă. Acum fiind la Sinaia să când, nu o mai aduc în casă, o duc în camera de hotel, stau cu ea puțin și după o sting.”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu. 

Ce planuri are Mihai Trăistariu pentru ziua de Paști

Cât despre ziua de Paști, Mihai Trăistariu ne-a mărturisit că este invitat să cânte la două resorturi din Sinaia. Artistul recunoaște că se bucură pentru faptul că oamenii își doresc să-l audă cântând, într-o zi de mare sărbătoare. Totodată, aceasta a precizat că va merge în Sinaia la Înviere și se va bucura și de o mică vacanță. 

”Anul acesta, pentru a doua oară, o să merg la Sinaia, să cânt turiștilor, la două resorturi, la masa de după Înviere, deci duminică. Sâmbătă noaptea este Învierea, iar duminică la prânz, turiștii ia masa și eu stau acolo într-un colț și cânt, ceea ce este foarte drăguț. Și anul trecut s-a întâmplat acest lucru. Până acum, nu cântam de Paște,pentru că nu prea e voie să petreci, dar uite că se dă dezlegare la tot și astfel, este al doilea an în care două resorturi mă vor și atunci o să merg la Sinaia. Acolo o să merg și la Înviere, mai fac și o mică vacanță de o zi două, duminică la prânz cânt și vin acasă noaptea. ”, ne-a mai spus artistul. 

Mihai Trăistariu a rămas fără permisul de conducere, în Săptămâna Mare: „Timp de o lună sunt pe jos”/ EXCLUSIV

 

Data: 14 apr 2023, 14:18
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copilărie  Mihai Traistariu  pasti 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”



Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...