Mihai Trăistariu, dorință pentru 2024: „Vreau să fiu primul artist român care aduce Eurovisionul la noi în țară” / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Pentru 2024, Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că are o dorință, să aducă trofeul Eurovision pentru prima dată în România, după ce Uniunea Europeană de Radio-Televiziune a anunțat lista completă a țărilor care participă la concursul Eurovision 2024, iar țara noastră nu află printre acestea. În 2006, artistul s-a clasat pe locul patru cu piesa „Tornero”.

Recent, Uniunea Europeană de Radio-Televiziune a anunțat lista completă a statelor care participă la Eurovision în 2024, iar România nu se află printre reprezentanți. Şi asta pentru țara noastră nu a achitat taxa de participare, care în 2023 a fost 180 de mii de euro. Oficialii au anunţat, însă, că încă se poartă negocieri.

Mihai Trăistariu, dorință pentru 2024: „Vreau să fiu primul artist român care aduce Eurovisionul la noi în țară”

Vestea că România ar putea rata ediția din 2024 la Eurovision a stârnit un val de nemulțumire. În acest an, Mihai Trăistariu vrea să participe neapărat la Eurovision și să câștige marele trofeu. În exclusivitate pentru Spectacola, artistul ne-a dezvăluit că are deja piesa, iar dacă România nu va participa, atunci va concura pentru altă țară.

Spectacola: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru 2023, care ar fi aceea și de ce?

Mihai Trăistariu: Dacă ar fi să premiez pe cineva, nu aș premia o persoană. Mi-aș premia pisicii. Pisicii mei îmi sunt alături atât la bine, cât și la greu. Când vin supărat acasă, cele patru pisici ale mele, cu care locuiesc, se ghemuiesc la gâtul meu și mă ating cu lăbuțele, cu coada. Mă pupă de-a dreptul, mă ating cu năsucul. Ele mă iubesc indiferent ce aș face. Abia așteaptă să vin acasă. Mă simt atât de cocoloșit de iubirea lor, iar premiul pentru cea mai importantă ființă din viața mea o să se împartă în patru. Deci marele premiu se împarte în patru pentru Pufi, Prichi, Panda și Rina.

Spectacola: Cum ai descrie anul 2023 atât din punct de vedere profesional, cât și personal? Ai vreun regret?

Mihai Trăistariu: A fost un an superb pe toate planurile. Din punct de vedere financiar am scăpat de toate datoriile la bancă. Aveam datorii la bănci și am încheiat tot ce înseamnă datorii făcute în pandemie. Am început să pun bani deoparte, am învățat să fiu chibzuit și să nu mai arunc cu banii în toate părțile, chiar dacă o să mai investesc o să fiu foarte atent să nu risipesc toți banii, adică tot timpul să am o rezervă în casă, poate 10.000 de euro care să îmi dea liniște. Asta m-a învățat pandemia. Cât despre regrete, nu am. Totul merge în sus, totul este ascendent, totul e super.

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare, care ar fi acelea?

Mihai Trăistariu: Sunt foarte încântat că am început să cânt la nunți. Totul a pornit de la faptul că lucrez la un album de petrecere. Eu nu cântam așa ceva, eu eram romantic, cântam «Cât de frumoasă ești», «Tornero (n.r. piesa cu care a reprezentat România la Eurovision)».

De la 1 ianuarie 2023 m-am apucat să lucrez la un album de petrecere, cu hore, sârbe, ca să petreacă lumea. Am promovat intens acest album. Am și o piesă «Valsul mirilor», care este lentă și astfel a început lumea să mă cheme la nuntă. Mă bucur că oamenii obișnuiți, fanii mei, au început să mă cheme la nunți. Asta m-a bucurat anul acesta, că am avut câteva nunți la care oamenii m-au rugat să le cânt «Valsul mirilor». Pentru mine este fabulos.

Nu eram un artist perceput pentru a cânta la nunți. Eu eram mai select. Pe o parte cântam tot felul de piese dificile, dar în același timp cântam și pentru copii. Am un target destul de variat. Acum m-am branduit și pentru nunți, botezuri. Eu cred că și asta contează, să pot să le cânt fanilor mei dintotdeauna, care au crescut, s-au căsătorit, fac copii și mă cheamă la nuntă și la botez. Sunt foarte încântat de acest lucru. Asta este cea mai mare bucurie, că am devenit și un artist de nuntă și nu este o rușine să cânți la nunta cuiva, mai ales dacă este fanul tău din copilărie.

Spectacola: Ce așteptări ai de la 2024? Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în acest an?

Mihai Trăistariu: 2024 vreau să îmi aducă Eurovisionul acasă, în țara mea. Am o piesă pentru Eurovision primită din Finlanda de la niște producători. Vreau să fiu primul artist român care aduce Eurovisionul la noi în țară. Ar fi absurd să nu participe România, așa cum se zvonește, să sară un an preselecțiile. Fiindcă am piesa, care e bombă, părerea mea, voi fi nevoit să mă înscriu în altă țară. Se poate acest lucru, să concurezi pentru altă țară. Aș putea face asta ca să nu pierd melodia. Acesta ar fi primul lucru.

Totodată, vreau să-mi aducă anul alegeri bune, pentru că avem alegeri. Vreau să alegem cu capul, pentru că sufăr foarte mult de taxe și impozite. Rămân cu foarte puțini bani! Statul ne taxează foarte mult și ne pedepsește pe nedrept, pe noi antreprenorii. Mă chinui să plătesc cărți de muncă. Mi se pare că suntem prea taxați și am o revoltă împotriva actualului Guvern. L-aș schimba chiar mâine. Când vin alegerile o să pledez pentru oameni care îmi plac, care îmi convin și care țin cu poporul. Acesta o să fiu unul dintre țelurile mele, în primăvară.

De asemenea, vreau să mai investesc în ceva. Vreau să fac, poate, o cafenea, poate o să merg cu turismul înainte și o să cresc un pic afacerea pe turism, pentru că am șase apartamente, în Mamaia Nord, la malul mării, și merg foarte bine vara. cred că o să mai cumpăr câteva. Așa mi-am propus. Merg înainte cu toate. Vreau să mai scot niște melodii, să scot un album întreg de petrecere, de 10 piese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel