Mihai Trăistariu, mărturii ȘOCANTE din perioada copilăriei: Tata o târa pe jos pe maică-mea, o bătea, o lega de calorifer
Data publicării:
Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri terifiante din perioada copilăriei. Artistul a crescut lângă un tată agresiv. 

Mihai Trăistariu și-a amintit de cele mai sumbre momente din perioada copilăriei. Mama artistului a fost supusă unor agresiuni greu de imaginat. Tatăl lui Mihai Trăistariu era un om agresiv. 


Chiar și așa, cântărețul spune că a avut o copilărie fericită, în ciuda scandalurilor și a agresiunilor pe care le vedea deoarece avea impresia că așa este în orice familie. 


„Copilăria mea a fost fericită, culmea, într-o etapă a vieții în care erau numai bătăi și scandaluri acasă. Tata era grozanic, o târa pe jos pe maică-mea. O bătea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. A fost un calvar, dar în același timp eu am trăit fericit. Nu-mi amintesc să fi suferit, am crezut că așa e peste tot, la toată lumea sunt scandaluri, toți se bat pe acasă. Au fost scandaluri, țipete, venea și poliția. Au fost multe. Taică-miu a fost o fire violentă. Mama l-a prins pe tata cu o femeie când ea avea 42 de ani. Ei nu se mai înțelegeau. Când îmi amintesc de taică-miu, numai de rău. Atât de frică îmi era de tata, încât vorbeam cu mama. Eu cu tatăl meu nu am vorbit mai mult de 100 de cuvinte toată viața. De frică să nu mă bată”, a dezvăluit Mihai Trăistariu în emisiunea La Măruță. 


Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut în urmă cu doi ani de zile: Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva


„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă bine cred. Sor’mea… Pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei. E nepoata mea (…) Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam meditații la integrale cu ea. Îi dăm semne pe Whats App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”, a mai declarat artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copilărie  Mihai Traistariu  tata agresiv 

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru...


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel