Mihai Trăistariu, pregătit să câștige Eurovision 2024: „Eu am piesa și aștept să văd ce decizie ia televiziunea noastră” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Trăistariu își dorește cu orice preț să participe din nou la competiția care i-a schimbat total viața, în 2006.

Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, Mihai Trăistariu a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală, dar și din cea profesională, acolo unde încearcă constant să se reinventeze și să țină pasul cu noile trenduri. Totuși, acesta mai are încă un scop uriaș, pe care speră să și-l îndeplinească cât mai curând: să câștige competiția muzicală Eurovision. Artistul ne spune că piesa pe care vrea să o interpreteze este deja pregătită, însă dezamăgirea i-a fost mare când a aflat faptul că poziția României de anul acesta în fața participării la acest concurs rămâne foarte incertă.

„În 2006 era să câștig, nu am reușit, și de atunci mi-am făcut o ambiție să tot încerc la Eurovision. Anul acesta am o piesă, dar încă nu se știe dacă România va participa, e în discuție, chiar urmăresc, nimic nu se anunță. Măcar dacă ar anunța că nu se ține, că am posibilitatea să mă înscriu în alte țări. Eu am piesa și aștept să văd ce decizie ia televiziunea noastră. Singura atitudine e să mă înscriu acum în altă țară, dar eu vreau în România, să-mi reprezint țara, să plângă românii când aduc marele premiu acasă. Mai sunt câteva țări care permit străinilor să se înscrie, dar închid preselecțiile.”, a declarat Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Mihai Trăistariu a primit melodia cadou, din Finlanda

Artistul spune că regulat primește diverse melodii pentru Eurovision, însă până anul acesta nu a fost niciuna care să îi capteze atenția, tocmai de aici și motivul pentru care nu și-a mai dorit să participe, până acum.

„O melodie de acum 10 ani dacă vrei să o dai acum la radio nu o mai ia nimeni, pentru că nu e actualizată. Așa e și cu Eurovisionul, s-a schimbat tot, grafica, show-urile, deci trebuie să vii cu ceva nou. Eu nu aș putea păstra piesa de anul acesta pentru următorii 2-3 ani, s-ar putea să nu mai fie potrivită. Această piesă pe care o am e din Finlanda și e o piesă modernă-lentă și mă avantajează. Am avut și piese ritmate, și mai lente, eu primesc cadou multe piese pentru Eurovison și nu prea îmi plac, trebuie să aleg cu cap. Anul trecut nu am găsit și nu m-am mai înscris. Anul acesta am anunțat că am găsit piesa și nu mai fac Eurovision la noi.”, ne-a mai declarat artistul.

Cum explică eșecul Eurovision din anii trecuți

Când despre insuccesul pe care România l-a avut în ultimul timp la acest concurs, Mihai Trăistariu consideră că experiența mai vastă a concurenților este motivul pentru care ne-am clasat adesea la coadă.

„Nu știu dacă e valabil ce spun eu, dar cred în asta, cred că un artist cu experiență știe să facă față altfel unui asemenea concurs internațional. Este cel mai mare concurs internațional de muzică, nu avem altul mai mare. Păcat că România pentru un eșec se dă înapoi, la fotbal am mai avut și noi locuri la coadă, s-a retras România din Campionate? Nu. Și aici este la fel, să nu ne demoralizăm. Fiind tineri, nu au experiență, ei privesc totul mai în glumă, nu iau totul în serios, nu-și dau seama că România concurează, pe ecran scrie România, apoi numele artistului. Eurovision e succesul vieții mele, 2006 mi-a schimbat viața complet”, ne-a mai declarat Mihai Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel