Mihai Trăistariu, pregătit să câștige Eurovision 2024: „Eu am piesa și aștept să văd ce decizie ia televiziunea noastră” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Trăistariu își dorește cu orice preț să participe din nou la competiția care i-a schimbat total viața, în 2006.

Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, Mihai Trăistariu a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală, dar și din cea profesională, acolo unde încearcă constant să se reinventeze și să țină pasul cu noile trenduri. Totuși, acesta mai are încă un scop uriaș, pe care speră să și-l îndeplinească cât mai curând: să câștige competiția muzicală Eurovision. Artistul ne spune că piesa pe care vrea să o interpreteze este deja pregătită, însă dezamăgirea i-a fost mare când a aflat faptul că poziția României de anul acesta în fața participării la acest concurs rămâne foarte incertă.

„În 2006 era să câștig, nu am reușit, și de atunci mi-am făcut o ambiție să tot încerc la Eurovision. Anul acesta am o piesă, dar încă nu se știe dacă România va participa, e în discuție, chiar urmăresc, nimic nu se anunță. Măcar dacă ar anunța că nu se ține, că am posibilitatea să mă înscriu în alte țări. Eu am piesa și aștept să văd ce decizie ia televiziunea noastră. Singura atitudine e să mă înscriu acum în altă țară, dar eu vreau în România, să-mi reprezint țara, să plângă românii când aduc marele premiu acasă. Mai sunt câteva țări care permit străinilor să se înscrie, dar închid preselecțiile.”, a declarat Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Mihai Trăistariu a primit melodia cadou, din Finlanda

Artistul spune că regulat primește diverse melodii pentru Eurovision, însă până anul acesta nu a fost niciuna care să îi capteze atenția, tocmai de aici și motivul pentru care nu și-a mai dorit să participe, până acum.

„O melodie de acum 10 ani dacă vrei să o dai acum la radio nu o mai ia nimeni, pentru că nu e actualizată. Așa e și cu Eurovisionul, s-a schimbat tot, grafica, show-urile, deci trebuie să vii cu ceva nou. Eu nu aș putea păstra piesa de anul acesta pentru următorii 2-3 ani, s-ar putea să nu mai fie potrivită. Această piesă pe care o am e din Finlanda și e o piesă modernă-lentă și mă avantajează. Am avut și piese ritmate, și mai lente, eu primesc cadou multe piese pentru Eurovison și nu prea îmi plac, trebuie să aleg cu cap. Anul trecut nu am găsit și nu m-am mai înscris. Anul acesta am anunțat că am găsit piesa și nu mai fac Eurovision la noi.”, ne-a mai declarat artistul.

Cum explică eșecul Eurovision din anii trecuți

Când despre insuccesul pe care România l-a avut în ultimul timp la acest concurs, Mihai Trăistariu consideră că experiența mai vastă a concurenților este motivul pentru care ne-am clasat adesea la coadă.

„Nu știu dacă e valabil ce spun eu, dar cred în asta, cred că un artist cu experiență știe să facă față altfel unui asemenea concurs internațional. Este cel mai mare concurs internațional de muzică, nu avem altul mai mare. Păcat că România pentru un eșec se dă înapoi, la fotbal am mai avut și noi locuri la coadă, s-a retras România din Campionate? Nu. Și aici este la fel, să nu ne demoralizăm. Fiind tineri, nu au experiență, ei privesc totul mai în glumă, nu iau totul în serios, nu-și dau seama că România concurează, pe ecran scrie România, apoi numele artistului. Eurovision e succesul vieții mele, 2006 mi-a schimbat viața complet”, ne-a mai declarat Mihai Trăistariu.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Nicolae Drăghici, Românii au talent

Golden Buzz pentru Nicolae Drăghici. A fost cel mai spectaculos număr din istoria Românii au talent

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop cu Daniela Simulescu. Zodiile care vor fi cele mai afectate pe 24 februarie 2024

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"pixel