Mihai Trăistariu, prima REACȚIE după ce Ucraina a câștigat Eurovision 2022: Dacă scoatem din ecuație războiul, Moldova ar fi câștigat Eurovision-ul
Mihai Trăistariu și-a spus părerea pe rețelele de socializare, după ce Ucraina a fost desemnată câștigătorarea Eurovision 2022.

Mihai Trăistariu a făcut prima postare pe rețelele de socializare, după ce Eurovision 2022 și-a anunțat câștigătorul, care a fost reprezentat de Ucraina, cu 631 de puncte. Artistul s-a arătat a fi foarte mulțumit de finala acestei competiții muzicale și, spune el, locul 1 mai puteam fi câștigat și de alte nume, la fel de bune și ele. Melodiile prezentate pe scenă au fost, de asemenea, extrem de ritmate și diversificate, pe gusturile tuturor, spune acesta.

"Nu a existat vreodată vreo ediție mai frumoasă, mai spectaculoasă, mai reușită, mai grea și mai colorată ... decât anul ăsta! Peste 10 piese din 25 ar fi putut câștiga lejer locul I. Artiști unul și unul ...Piese ... de toate felurile: unele de radio ... altele de concurs, multe piese ritmate mega bune dar și muuulte piese lente excepționale. Look-ul artiștilor a adus un plus întregului spectacol. Genuri muzicale atât de diverse, stiluri vocale atât de diferite.Totul m-a impresionat în seara asta la culme! Plus toate limbile concursului într-un singur concurs! Recitalurile ... senzaționale, glumele ... la locul lor, emoțiile ... tot acolo. Nici n-am cuvinte! N-am fost niciodată mai impresionat de vreo finală Eurovision ca acum!", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Ce spune artistul despre prestația pe care a avut-o România pe scena Eurovision

"Despre România ... Ce să-i spui lui Wrs? Că a cântat bine? Că a dansat de a rupt? Momentul lui chiar a fost în regulă! Dar ... Eurovision-ul rămâne Eurovision!!! Cu voturile lui ciudate!!! Eu am declarat încă din Preselecția românească ... că, în acest an, simt că nu avem o piesă ... care să ne aducă glorie! E lăudabil, totuși, că am intrat din nou în finală ... după 3 ani de necalificări ! Iar Tvr chiar și-a dat interesul anul ăsta și asta s-a văzut! Despre câștigători ... Evident ... Eurovision 2023 nu se va ține în Ucraina! Nu riscă nimeni să ducă zeci de mii de oameni în țara în care doi președinți nebuni prelungesc la infinit suferința pe pământ ... în loc să se înțeleagă cumva și să salveze poporul ucrainean de la moarte!!!", a mai spus acesta.

Care sunt nelămuririle lui Mihai Trăistariu

Chiar dacă finala a fost una pe cinste, artistul spune totuși că nu înțelege criteriile după care s-au oferit punctajele între țări. În cele din urmă, Mihai Trăistariu declară faptul că el va participa din nou la Eurovision, pentru că România merită să ocupe locul întâi.

"Altă chestie ... Chiar mă întreb... ce minune s-a întâmplat în 2006 de-am obținut punctajul record de 172 de puncte?!?!?! E taaaaare greu să iei puncte de la toate țările în acest concurs! Chiar e greu  E cel mai greu! Patru dileme am.1. Moldova ... niciun punct de la juriu pentru România. 2. Ucraina ... niciun punct de la juriu pentru România. 3. România = 12 puncte pentru Ucraina. 4. România = niciun punct de la juriu pentru Moldova.Maaare ciudățenie a mai ajuns Eurovision-ul! Și, totuși, o să particip din nou !TREBUIE ADUS ACASĂ ACEST LOC ÎNTÂI!!", a continuat el.

Artistul felicită Republica Moldovă

"În anul meu, în 2006, a votat doar publicul ! Fără juriu !Faceți următorul exercițiu de imaginație : Moldova a obținut acum locul al II-lea la public. Dacă scoatem din ecuație razboiul din Ucraina ... MOLDOVA ar fi câștigat Eurovision-ul! BRAVO, MOLDOVA! Chiar ... a fost ca lumea de tot momentul vostru!!!", a încheiat Mihai Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 15 mai 2022, 11:48

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă

Sursa foto: Cabral, Instagram

Cabral, înlocuit la PRO TV. Cine e vedeta care a bătut palma cu postul de televiziune: ”Am așteptat mult timp acest moment”

Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică, măsuri dure, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen: „Să îi facem să simtă măcar puțin”

Cristina Demetrescu, foto Instagram

Horoscop 2023 - Cristina Demetrescu: „2023 are alura unui prinţ pe un cal alb. După atâta panică, problema va fi stresul post traumatic”