Mihai Trăistariu, prima REACȚIE după ce Ucraina a câștigat Eurovision 2022: Dacă scoatem din ecuație războiul, Moldova ar fi câștigat Eurovision-ul
Data publicării:
Mihai Trăistariu și-a spus părerea pe rețelele de socializare, după ce Ucraina a fost desemnată câștigătorarea Eurovision 2022.

Mihai Trăistariu a făcut prima postare pe rețelele de socializare, după ce Eurovision 2022 și-a anunțat câștigătorul, care a fost reprezentat de Ucraina, cu 631 de puncte. Artistul s-a arătat a fi foarte mulțumit de finala acestei competiții muzicale și, spune el, locul 1 mai puteam fi câștigat și de alte nume, la fel de bune și ele. Melodiile prezentate pe scenă au fost, de asemenea, extrem de ritmate și diversificate, pe gusturile tuturor, spune acesta.

"Nu a existat vreodată vreo ediție mai frumoasă, mai spectaculoasă, mai reușită, mai grea și mai colorată ... decât anul ăsta! Peste 10 piese din 25 ar fi putut câștiga lejer locul I. Artiști unul și unul ...Piese ... de toate felurile: unele de radio ... altele de concurs, multe piese ritmate mega bune dar și muuulte piese lente excepționale. Look-ul artiștilor a adus un plus întregului spectacol. Genuri muzicale atât de diverse, stiluri vocale atât de diferite.Totul m-a impresionat în seara asta la culme! Plus toate limbile concursului într-un singur concurs! Recitalurile ... senzaționale, glumele ... la locul lor, emoțiile ... tot acolo. Nici n-am cuvinte! N-am fost niciodată mai impresionat de vreo finală Eurovision ca acum!", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Ce spune artistul despre prestația pe care a avut-o România pe scena Eurovision

"Despre România ... Ce să-i spui lui Wrs? Că a cântat bine? Că a dansat de a rupt? Momentul lui chiar a fost în regulă! Dar ... Eurovision-ul rămâne Eurovision!!! Cu voturile lui ciudate!!! Eu am declarat încă din Preselecția românească ... că, în acest an, simt că nu avem o piesă ... care să ne aducă glorie! E lăudabil, totuși, că am intrat din nou în finală ... după 3 ani de necalificări ! Iar Tvr chiar și-a dat interesul anul ăsta și asta s-a văzut! Despre câștigători ... Evident ... Eurovision 2023 nu se va ține în Ucraina! Nu riscă nimeni să ducă zeci de mii de oameni în țara în care doi președinți nebuni prelungesc la infinit suferința pe pământ ... în loc să se înțeleagă cumva și să salveze poporul ucrainean de la moarte!!!", a mai spus acesta.

Care sunt nelămuririle lui Mihai Trăistariu

Chiar dacă finala a fost una pe cinste, artistul spune totuși că nu înțelege criteriile după care s-au oferit punctajele între țări. În cele din urmă, Mihai Trăistariu declară faptul că el va participa din nou la Eurovision, pentru că România merită să ocupe locul întâi.

"Altă chestie ... Chiar mă întreb... ce minune s-a întâmplat în 2006 de-am obținut punctajul record de 172 de puncte?!?!?! E taaaaare greu să iei puncte de la toate țările în acest concurs! Chiar e greu  E cel mai greu! Patru dileme am.1. Moldova ... niciun punct de la juriu pentru România. 2. Ucraina ... niciun punct de la juriu pentru România. 3. România = 12 puncte pentru Ucraina. 4. România = niciun punct de la juriu pentru Moldova.Maaare ciudățenie a mai ajuns Eurovision-ul! Și, totuși, o să particip din nou !TREBUIE ADUS ACASĂ ACEST LOC ÎNTÂI!!", a continuat el.

Artistul felicită Republica Moldovă

"În anul meu, în 2006, a votat doar publicul ! Fără juriu !Faceți următorul exercițiu de imaginație : Moldova a obținut acum locul al II-lea la public. Dacă scoatem din ecuație razboiul din Ucraina ... MOLDOVA ar fi câștigat Eurovision-ul! BRAVO, MOLDOVA! Chiar ... a fost ca lumea de tot momentul vostru!!!", a încheiat Mihai Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: castigator  eurovision  Mihai Traistariu  reactie  romania  ucraina 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel