Mihai Trăistariu, vinovat de un incident din copilărie. Ce s-a întâmplat cu fratele său: “Din cauza mea el nu mai vede bine”
Mihai Trăistariu a povestit un incident neplăcut din copilărie. Artistul a mărturisit cum a ajuns fratele său să nu mai vadă, din cauza sa. 

Mihai Trăistariu își serbează astăzi fratele mai mare, pictorul Vasile Trăistariu. Cu această ocazie, artistul a făcut și câteva confesiuni din copilărie.

Mihai Trăistariu, vinovat de un incident din copilărie

Mihai Trăistariu a recunoscut că îl ajută pe fratele său cu bani, deoarece are mari probleme financiare și se descurcă cu greu. Cu toate astea, artistul a repetat în nenumărate rânduri că ar trebui să se descurce și singur, deoarece fiecare are problemele lui și nu o să poată să-l ajute la nesfârșit.        

“Eu l-am mai mustrat pe fratele meu pentru că l-am ajutat cu bani. Tot frate rămâne, sângele apă nu se face. Eu îl mai bat la cap să producă bani, să se descurce singur, să se întrețină. Stau și mă gândesc, lumea mă mai ceartă, de ce vorbesc așa de fratele meu.

Nu a avut norocul meu, el este foarte talentat. Dacă ar fi avut mai mult noroc, s-ar fi întreținut singur din pictură, din artă. Eu am știut să mă vând mai bine, am învățat din mers și am și produs bani din cântat. Poate la pictură e mai greu și trebuie să îl ajutăm, să îi plătim facturile, să îi luăm de mâncare.

Îi cumpărăm materiale, eu și sora mea. Aici e problema, i-am tot reproșat că nu se întreține singur, dar cred că nu poate doar din pictură. O să îmi asum și îl voi ajuta cât pot”, a declarat Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

Mihai Trăistariu: „M-am simțit vinovat toată viața”

Mihai Trăistariu a povestit un incident din copilărie. Artistul a recunoscut că fratele său a ajuns să poarte ochelari din cauza lui, după ce i-a dat cu un pumn de nisip în ochi.

“Eu i-am stricat vederea fratelui meu. Din cauza mea nu vede bine și poartă ochelari. Când eram mici, eu aveam vreo 8 ani și i-am dat cu un pumn de nisip în ochi, iar unul din ochi s-a cam pierdut la el și vedea mai greu. După un an, era iarnă și i-am dat cu un bulgăre de zăpadă în ochi și atunci i-am stricat vederea de tot.

Din acel moment, fratele meu poartă ochelari. Eu m-am simțit vinovat toată viața. Din cauza mea poartă ochelari. Dar după câțiva ani și el a sărit de pe dulap pe mâna mea și mi-a rupt mâna. A trebuit să stau cu mâna în gips. Eu am fost un copil cuminte, destul de tocilar, devreme acasă. Am fost un copil cuminte, veneam cu coroniță acasă, nu le făceam probleme părinților. Am luat nota 10 la BAC, am fost olimpic, eram un copil conștiincios”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu se gândea să-și ducă fratele la azi

În urmă cu câteva zile, Mihai Trăistariu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care le mărturisea fanilor că se gândește serios să își ducă fratele la azil. Ulterior, Mihai Trăistariu și-a sters postarea și a spus că era doar supărat din cauza faptului că îi cunoaște potențialul fratelui său și vrea ca acesta să își câștige banii și să nu mai ceară ajutor la cei din jur.

Citește și: Scandal de proporții la Antene. O vedetă dă de pământ cu Mirela Vaida: „Îmi jignea mereu soțul. Este o femeie frustrată!”

Dana Rogoz, devastată de moartea tatălui său. Actrița nu poate trece peste această pierdere: „A murit în sâmbăta aia, acum fix 9 ani”

Data: 10 mai 2023, 20:26
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   copilărie  frate  incident  Mihai Traistariu 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...