Mihai Voropchevici, horoscop 2 - 8 octombrie 2023. Zodia care are parte de mult succes: „Tot ce li se întâmplă este la superlativ”
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 2 - 8 octombrie 2023.

Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, potrivit Fanatik

Berbec

Berbecul primește o atenționare. Este cazul să abordeze altfel toate problemele care îl interesează. Cu alte cuvinte, trebuie să schimbe tactica. Se pare că în cazul Berbecilor toate merg invers. Doar schimbând tactica, Berbecii vor obține și rezultatele benefice.

Taur

Taurii au o săptămână de vis, pentru că a apărut Wunjo! Cea mai norocoasă latură li se arată lor. Câștigă pe toate planurile și tot ce li se întâmplă este la superlativ.

Gemeni

Pentru Gemeni, în schimb, se anunță ceva interesant. Foarte curând vor afla un adevăr important care le va marca ori schimba viața. E o perioadă cu marcaje și schimbări puternice în viața lor.

Rac

Racii sunt sfătuiți să își pregătească bagajele deoarece li se anunță o călătorie. Ei decid unde, cât timp și ce bani vor cheltui. Poate că unii Raci așteptau de mult o astfel de escapadă, un voiaj în care să se simtă bine și să uite de absolut toate grijile.

Leu

Leii trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Totuși, această perioadă le spune și îi sfătuiește ca în săptămâna 2-8 octombrie să dea dovadă de mai mult calm, să fie mai ponderați, căci totul se aranjează.

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Chiar din 2 sau 3 octombrie pot apărea momente cu totul speciale pentru Fecioare, niște schimbări la care visau ori pe care nu le-au putut preconiza, dar ele vin pentru binele lor.

Balanță

Balanțele sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Primesc un soi de revigorare, de renaștere în planul disponibilităților fizice, dar și psihice. Nativii de aer au, așadar, o săptămână în care iau totul de la zero, iar de data asta lucrurile sunt mult mai frumoase decât ar fi crezut.

Scorpion

Scorpionii au o perioadă fantastic de bună. Vor da lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Primesc tot ce e mai bun de la astre. Săgetătorii au o săptămână simbolistică, cu simbolul dragostei arborat. Nativii acestei zodii vor avea parte de ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă și pasională. Cupidon se pare că țin cu ei la început de octombrie. Inima lor va bate puternic pentru cineva.

Capricorn

Capricornii, truditorii zodiacului, sunt atenționați că vor primi multe mesaje, multe comunicări. E o săptămână în care mesajele pot fi de toate felurile, de orice natură. Atenționarea e să pună în aplicare anumite mesaje dacă le convin.

Vărsător

Vărsătorii au o perioadă mai grea. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Să aibă grijă cum acționează, cum vorbesc, ce fac acasă, la serviciu ori în cercul lor de prieteni. Pot călca într-o extremă care nu le convine.

Pești

Peștișorii s-au decis: vor o schimbare cu tot dinadinsul. Unii vor o schimbare de loc de muncă, alții de domiciliu. Săptămâna aceasta le spune că indiferent de dorința lor, acțiunea lor e favorabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  mihai voropchievici  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel