Mihai Voropchevici, topul celor mai păcătoase zodii: „Ei încearcă să bată recordul”
Data publicării:
Mihai Voropchevici a dezvăluit topul celor mai păcătoase zodii. 

Mihai Voropchevici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN, topul celor mai păcătoase zodii.

Mihai Voropchevici, topul celor mai păcătoase zodii

Berbec

Doamna Berbec nu este deloc o fire pioasă și nu se gândește nicio clipă la toate consecințele faptelor sale, în viața de apoi. Din această cauză, femeia Berbec nu are nicio remușcare atunci când acționează conform legii regulilor care ar trebui să stabilească niște norme cât de cât mai civilizate și cu frică de Dumnezeu. Nu are probleme să înjure, să consume alcool sau țigări, să dea dovadă de o mândrie exagerată și în plus de asta să-și arate absolut ofensator toate celelalte calități.

Taur

Taurul nu poate rezista unei mese copioase și nu prea îl lasă inima să o împartă cu nimeni. Este mai posesiv, mai acaparator, dar trebuie să știe că lăcomia este un păcat. Dacă nativa sau nativul din Taur nu vrea să fie tras la răspundere de Divinitate, trebuie să încerce să-și mai țină în frâu aceste porniri, că celelalte porniri sunt foarte bine controlate, iar acolo nu se prea vorbește de patosul iubirii. 

Gemeni

Gemenii încearcă să bată recordul, Desfrâul, adulterul, mândria și lăcomia sunt doar câteva din păcatele pe care le face nativul Gemeni în această viață. În această viață nu prea nune preț pe ceea ce se întâmplă după moarte, dar, pe măsură ce va îmbătrâni, îi va fi tot mai greu să lase urme în plăcerile vieții pe care a trăit-o și va începe să viseze la confortul pe care l-ar putea găsi în Rai. În prima parte a vieții, ia plăcerile vieții, iar după aceea încearcă să fie mai pios, chiar să dea și exemplu că nu este frumos să faci așa ceva. 

Rac

Racul când nu primește dragostea pe care o așteaptă are tendința de a-și îneca amarul în calmante sau în alcool. Influența acestor substanțe îi va face să comită păcate și mai grave. Racul mai are ceva ce îl scoate în evidență și nu prea se așteaptă lumea la el. Poate să devină mai desfrânat când este ușor vulnerabil, adică încearcă să-și satisfacă niște nevoi, niște necesități în exces. Este de recomandat ca toate aceste zodii să aibă o stare de ponderabilitate și să-și dea seama că tot ce este în exces, întotdeauna dăunează. 

Citște și: Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Captură video YouTube/JORGE OFFICIAL

Jador a trecut peste despărțirea de Oana Ciocan! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Aș da orice să mă iubească ea” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!
pixel