Mihai Voropchievici, horoscop 4 - 10 septembrie 2023. O zodie primește atenționări
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 4 - 10 septembrie 2023.

Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru perioada 4 - 10 septembrie 2023, potrivit Fanatik. Urmează o săptămână care va pune la încercare mai multe persoane, care trebuie să aștepte ceva mai mult ca anumite lucruri să se întâmple în viața lor. Există, de asemenea, și o zodie care primește o atenționare din partea numerologului, astfel încât ea va avea nevoie de o abordare diferită asupra lucrurilor. Cu toate previziunile vine însă Mihai Voropchevici în continuare.

 

Berbec

Berbecul trebuie să se înarmeze cu răbdare, să nu se grăbească. Nu e indicat ca nativii de foc să forțeze mâna norocului în săptămâna 4-10 septembrie 2023. Surprizele plăcute vin doar pentru cei care știu să le aștepte și accepte.

Taur

Taurii au o atenționare. Este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. Să schimbe tactica. Acolo unde au fost prea buni, prea îngăduitori, e bine să încerce să facă invers. Unde au fost mai duri, e bine să fie mai blânzi.

Gemeni

Gemenii, în săptămâna ce vine, vor da lovitura! Se va produce un salt calitativ rapid în existența lor. Au o rună puternică menită a veni cu schimbări calitative chiar din 4 sau 5 septembrie 2023.

Rac

Racii vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau chiar o sumă importantă de bani. Așadar, au o săptămână cu beneficii majore.

Leu

Leii au un mesaj dublu: în primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze, să nu își mai facă griji și probleme pentru o persoană apropiată. Acea persoană are o sănătate excelentă, așa că ar fi bine să lase frământările.

Fecioară

Fecioarele au primit o rună întoarsă, este întoarsă la 180 de grade. Ce înseamnă asta pentru nativii de pământ? Ei bine, e o rună mai grea cu un sfat prețios. Să aibă forță, putere și tărie în săptămâna 4-10 septembrie deoarece e o perioadă cu ceva probe de încercare. Fecioarele vor fi un pic mai tensionate, nelalocul lor.

Balanță

Am ajuns și la Balanțe. E repetativă runa. Și anum, ele pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Tot ce îi frământă e bine să fie exprimat, să se deschide în fața rudeniilor.

Scorpion

Scorpionii dau de necaz! Vor susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Nativii de apă sunt extrem de agitați, însă runa îi sfătuiește să își păstreze calmul, căci totul se va rezolva.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o suită de schimbări majore chiar din primele zile ale săptămânii, încă de pe 4 sau 5 septembrie. Aceste schimbări vor fi, însă, în conformitate cu modul lor de a gândi și de a acționa.

Capricorn

Capricornul are săptămână de dragoste. Le-a ieșit nativilor de pământ o dragoste nouă pasionantă. Unde dragoste nu e, nimic nu e! Vărsătorii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări. Asta se va întâmpla foarte curând.

Pești

Peștii sunt anunțați că a venit timpul să fie pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare în toate planurile, atât fizic cât și psihic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel