Mihai Voropchievici, previziuni pentru luna august 2023. La ce trebuie să ne așteptăm până la finalul verii
Data publicării:
Mihai Voropchievici a făcut o serie de previziuni numerologice pentru toată luna august.

Mihai Voropchievici a făcut o serie de previziuni pentru luna august. Celebrul numerolog a dezvăluit la ce trebuie să ne așteptăm la ultima lună din vară și cu ce schimbări vine pe mai multe planuri. Acesta vorbește, în primul rând, de planul financiar, care se anunță a fi unul extrem de bun, spune Mihai Voropchievici.

„Ce înseamnă că e luna a opta? Înseamnă că fiecare locuitor din România se va ocupa preponderent de bani, care sunt la ordinea zilei. Contează cum îi câștigăm, cum îi cheltuim, ce investiții facem cu ei. Deci, așa cum am spus, luna a opta, din punct de vedere financiar, are o pondere extraordinară. Fiecare dintre noi facem un bilanț, ne uităm în urmă și vedem cât am mai agonisit, cât avem la momentul actual. Este o lună de concedii. Luna august nu are zile negre, are doar pentru cei care au fost prea risipitor, nu au economisit bani, asta este pe zona banilor.”, a declarat Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Astro Fanatik

Cum va merge luna aceasta pe plan sentimental

Cât despre planul sentimental, Mihai Voropchievici spune că pot apărea rupturi în mai multe relații, care pot merge chiar către divorțuri. Persoanele singure însă își pot cunoaște jumătatea în această lună. 

„Avem și o zonă a dragostei. Acolo unde sunt parteneriate mai veche și relația cu partenerul scârțâie, există marea posibilitate să se producă ruptura. Poate fi o supărare pentru câteva zile sau chiar și divorțul. Dacă ați ajuns la niște certuri care nu au condus la nimic constructiv și nu au dus la renunțarea la niște orgolii, ruptura este inevitabilă. Luna august, fiind o cifră pară, arată incidențe de divorț. Cei care nu au încă un partener, prin călătorii, distracții, își pot găsi sufletul pereche.”, mai spune acesta.

Mihai Voropchievici, avertizări pentru luna aceasta

Luna august este luna concediilor, însă trebuie să avem mare grijă la abuzurile de toate felurile, atrage atenția numerologul. Trebuie să consumăm alimentele, dar și băuturile cu moderație și să nu facem exces în niciun fel. 

„O altă problemă este atenționarea la starea de sănătate. Foarte mulți dintre noi începem să facem abuzuri la mâncare, băutură, care pot fi dăunătoare sănătății. Este o lună care scoate ce e mai rău din noi, lăcomie, răutate. Ar trebui să fim ponderați în alimentație, să îi dăm corpului cât cere. Este o atenționare foarte mare pe latura de sănătate și pe zona de accidente, care se pot întâmpla din diferite motive. Chiar dacă sunteți foarte buni înotători, nu riscați, dacă steagul roșu este ancorat.”, spune el.

Zilele norocoase din luna august

„În luna a opta sunt și câteva zile cu o încărcătură  magică. Vorbim de ziua 8, care e foarte bună, 17 și ultima e 26. Sunt 3 zile în care norocul este undeva în jurul nostru. Faceți ce vreți în aceste zile, vă puteți juca la loto sau să vă cumpărați o mașină. Sunt zile benefice în cheltuirea banilor cu rost.”, mai spune Mihai Voropchievici.

Citește și: Horoscop rune pentru luna august, cu Mihai Voropchievici. ZODIA care are parte de prosperitate pe mai multe planuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: luna august  mihai voropchievici  previziuni 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel