Mihai Voropchievici, tainele horoscopului egiptean. Care sunt zodiile care reușesc mereu în viață
Data publicării:
Mihai Voropchievici a dezvăluit tainele horoscopului egiptean.

Mihai Voropchievici a dezvăluit tainele horoscopului egiptean, dar și care sunt zodiile care reușesc mereu în viață, potrivit fanatik.ro

Prima zodie se numește zodia Nil. Fluviul Nil are o traiectorie similară cu cea a Căii Lactee. Cei care fac parte din această zodie sunt născute între 1 și 7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie și 18-26 noiembrie.

Sunt patru tipuri de nativi, așadar. Aceștia au un caracter pasional. Sunt optimiști, oameni care nu stau o clipă locului, dar sunt și foarte adaptabili. Se adaptează ușor la orice situație ivită. Cei din jur sunt atrași de ei din prima. Sunt amabili, dar și categorici atunci când au ceva de tranșat. Nu iartă trădarea, iar nedreptatea îi poate înfuria foarte tare. Sunt excelenți familiști.

A doua zodie este zodia Ra, Zeul Soare. Zeul Soarelui este și Împăratul Zeilor. Amon Ra e protectorul faraonilor, dar și apărătorul oamenilor. Îi proteja și pe locuitorii din Egipt. 8-21 ianuarie, 1-11 februarie sunt perioadele celor născuți în zodia Ra.

Sunt oameni optimiști, înțelepți, integri și carismatici. Aspiră la glorie. Devin lideri și sunt buni oratori. Popularitatea îi face, de multe ori, să aibă prea mult timp pentru ei. Nu sunt neapărat narcisiști. Le e foarte greu, în schimb, în relațiile de cuplu, din cauza susceptibilității lor crescute. Sunt oameni mai greu de accesat, mai greu de comunicat cu ei.

A treia din zodii este Mut. Este zeița Cerului, dar și soția marelui zeu Amon Ra. E protectoarea femeilor însărcinate și a mamelor. 22-31 ianuarie, 8-22 septembrie sunt perioadele lui Mut. Sunt firi emoționale, foarte exigente cu sine.

Pe ei te poți baza oricând. Nu le place să vorbească, ci preferă să acționeze. Au o sănătate foarte bună, dar și o forță fizică remarcabilă. Nu stau prea bine cu echilibrul sufletesc din cauza sensibilității lor. Iubirea ocupă un loc important în viața lor. Pot depăși orice obstacol pentru a-și atinge scopul și nu călcând pe cadavre.

Zodia Anubis, următoarea din horoscopul egiptean, este Anubis, păzitoarea mormintelor. Perioadele nativilor sunt 8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie. Sunt oameni închiși emoțional, singuratici, înclinați spre cugetare. Sunt în mod sincer alături de oameni în clipele dificile.

Părerile celor care sunt supuși acestei zodii lor sunt bătute în cuie, nimic nu le poate schimba părerea. Le e greu să ierte și să uite jignirile. Din cauza instabilității emoționale, sunt deseori deprimați.

Osiris este conducătorul lumii morților. Zeul Osiris simbolizează înnoirea. 1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie sunt perioadele acestor nativi. Uneori, pot trece prin perioade de depresie, dar le depășesc datorită încrederii în mai bine. Nu e suficientă încrederea în sine, nu o au. Sunt temătoare, iar simțul exagerat al responsabilității le fac deseori deservicii.

Am ajuns la Seth, unul din cei mai vechi zei, care simbolizează libertatea, dar și dezordinea. Pe cer, sunt reprezentați de constelația Carului Mare. Acești oameni sunt lideri înnăscuți, convinși de dreptatea lor. Sunt pragmatici, dar și cinici. Nu se tem de responsabilități. Sunt mereu în căutare de evenimente, de cauze. Sunt obișnuiți să se bazeze numai pe propria persoană. Sunt oamenii care nu cer ajutor, de obicei. În dragoste, sunt foarte geloși și încearcă să aleagă partenerii cei mai docili. 29 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie sunt perioadele acestor nativi.

Geb, următoarea zodie, e simbolul Pământului. Protejează sufletele celor vii și a celor morți. Dezvăluie tainele lumii de dincolo de mormânt. Perioadele de naștere sunt 12-29 februarie și 20-31 august. Au un caracter sensibil, sunt chibzuiți și sunt cei mai bun sfetnici. Au tact, compasiune și înțelegere față de problemele celor din jur.

Mergem la protectorul oamenilor de știință și al înțelepților, al oratorilor și scriitorilor. Toth este stăpânul timpului. Îi ajută pe astrologi, medici și magicieni. 1-19 aprilie și 8-17 noiembrie sunt perioadele celor născuți sub acest semn. Sunt curioși, modești și generoși din fire. Sunt atenți la detalii și au o gândire logică. Își pot însuși arta hipnozei foarte ușor. Sunt oameni atât de profunzi încât se străduiesc să găsească adevărul. Nu suportă, în schimb, superficialitatea. În dragoste, sunt devotați și generoși.

Zeița dragostei și a fertilității, Bastet. Nativii sunt din intervalele 14-28 iulie, 23-27 septembrie și 3-17 octombrie. Au un caracter mai neîncrezător. Uneori sunt mai timizi, dar generoși. Au gust înnăscut pentru frumos. Sunt ca un magnet pentru alții. Pot îndepărta emoțiile negative, calmează și îi împacă pe adversari, sunt vigilenți, dar bănuitori.

Următoarea zeiță este Isis, cea mai importantă zeiță, soția lui Osiris. Aceasta îi protejează pe nou-născuți. 11-31 martie, 18-29 octombrie și 19-31 decembrie sunt perioadele lor. Acești nativi sunt optimiști, dar un pic aroganți. Viața le dăruiește deseori multe surprize plăcute. Protejații lui Isis se îndrăgostesc mult prea ușor.  Nu iartă infidelitatea.

Horus, zeul dragostei, protectorul stelelor, al puterii, e cel care protejează iubirea pură. Cei născuți sub semnul Horus sunt vizionari, se numără printre acele zodii care văd lumea altfel. Perioadele lor sunt 1-7 mai, 20-30 aprilie și 12-19 august. Acești nativi sunt veseli, nobili, uneori despotici. Văd clar obiectivul care trebuie atins la un moment dat. Se îndreaptă către un plan bine stabilit, de obicei. Nu se tem de greutăți, nici de riscuri. De multe ori chiar provoacă riscurile ca să își demonstreze cât de puternici sunt.

Ultima zodie, Sekhmet. E zeița certurilor, aducătoare de boli, dar și de vindecare. Perioadele sunt: 29 iulie -11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie. Sunt persoane mândre și pretențioase. Culmea, sunt bântuite de noroc. Deși sunt oameni duri, au mulți prieteni. În spatele răcelii pe care o afișează se ascunde cu totul altceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop egiptean  mihai voropchievici 


DC Media Group Audience

Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete. Captură video YouTube: a7tv

Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Sursă foto: Iamspeak/Instagram

Speak a stat de vorbă cu Chris Martin. Ce i-a transmis marele artist după incidentul cu Babasha: „Niciodată, nicăieri nu a pățit așa ceva!”

Sursă foto:Iamandreeabanica/Instagram

Andreea Bănică, ipostază incendiară pe Internet! Din cauza rochiei, vedeta a lăsat totul la vedere

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Iancu Sterp, captură video Youtube

Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”

Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews

Horoscop 17 – 23 iunie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care are parte de bani

Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars

Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăți în această vară! Mihai Voropchievici vine cu vești bune

Sursă foto: Babasha/Instagram

Câți bani a luat Babasha ca să cânte la concertul trupei Coldplay? Iată răspunsul!

Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”
pixel