Mike ar fi călcat strâmb la o petrecere, iar Iulia Albu îl amenință cu despărțirea: „Dacă-i adevărat, îmi fac sărbătorile singură”
Data publicării:
Iulia Albu și-a amenințat iubitul cu despărțirea, după ce a aflat ce gest ar fi făcut bărbatul la o petrece unde ea nu mai era prezentă. 

Recent, a avut loc o petrecere mare în cadrului trustului Antena, care a sărbătorit 30 de ani de când s-a lansat pe piață. Extrem de multe vedete au fost prezente acolo, iar de show s-au ocupat multe nume mari din industria românească, precum ar fi Delia sau Loredana Groza. Iulia Albu și-a făcut apariția doar la început, după care, mărturisește ea, a aplecat acasă, pentru că nu se simțea foarte bine. Iubitul său, Mike, s-a întors însă la locație, întrucât voia să se bucure, în continuare, de atmosfera incendiară de acolo. Totuși, acesta ar fi petrecut mai mult decât ar fi fost cazul și ar fi făcut și câteva daune, notează cancan. Acesta ar fi intrat într-una intre boxele din sală, pe care ar fi și spart-o, incident despre care iubita sa nu știa. Când a aflat însă, aceasta și-a amenințat imediat iubitul cu despărțirea.

”Am fost la o singură petrecere la Antenă. Am stat doar la intrare, am vorbit cu lumea. Apoi, am plecat, pentru că mă simțeam rău. Mike m-a dus acasă și s-a întors. Când a venit, nu era beat. Chiar vreau să știu dacă-i adevărat, să știu dacă-mi fac sărbătorile singură sau nu. Dacă vad vreo filmare sau poza care dovedește asta, abia atunci o să cred. Eu, în general, sunt Toma necredinciosul. Nu cred nimic până nu văd”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.

Citește și: Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Au făcut terapie după America Express

De-a lungul competiției America Express, Mike și Iulia Albu au avut extrem de multe conflicte și certuri aprinse, care se pare că i-au determinat pe cei doi să ia o decizie radicală, la ajungerea în țară. Cei doi au fost, astfel, despărțiți pentru aproximativ o lună de zile, după care au luat din nou legătura și au încercat să facă tot posibilul pentru a-și salva relația, întrucât sentimentele erau prea puternice. Astfel, cei doi au ajuns și la psiholog, vizită care s-a terminat tot printr-un scandal. 

„Da, am făcut (n.r. terapie).”, spune Iulia Albu, pentru cancan.

„Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit „uite, mai sunt și alții ca noi”, spune și Mike.

„Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK.”, s continuat Iulia Albu.

Citește și: Iulia Albu, scoasă din minți de niște copii la America Express. Vedeta a izbucnit nervos: „Ce faceți? Ce înseamnă asta?”

Mike își recunoaște vinovăția

Mike a avut extrem de multe momente de răbufnire în cadrul emisiunii de pe Antena 1, iar de foarte multe ori nici partenera de viață nu-l mai regăsea în gesturile făcute. Acesta spune că de vină a fost presiunea, care l-a determinat de multe ori să-și iasă din fire.

„Cred că am supărat pe toată lumea, nu doar pe Iulia. E o competiție, totuși. Este presiune, ai mult de alergat, ai mult de cărat, nu este ușor. La un moment dat nici nu am simțit că mai doresc să fiu în locul respectiv, cred că am avut un moment sau două.”, continuă Mike, pentru sursa citată.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel