Minerva, horoscop pentru perioada 17 - 23 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Astrologul Minerva a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 17 - 23 iunie, în cadrul emisiunii Wownews, de pe Youtube. 

Berbec

După o lună în care nu ai putut spune tot ce ai vrut, acum folosești cuvintele cu înțelepciune, mai ales că Mercur este în Gemeni și în casa comunicării până joi când va trece în Rac. Pe măsură ce reconstruiești ceea ce ai distrus, amintește-ți că trebuie să te gândești înainte de a vorbi. Găsește noi oportunități profesionale prin munca în echipă și crearea unui grup care să-ți împărtășească interesele.

Taur

Ești încăpățânat, dar în următoarele câteva săptămâni ceva te-ar putea zgudui sufletește. Trebuie să fii deschis la minte și nu trebuie să-ți fie teamă să greșești. Reflectează la ceea ce dorești și la cine îți va satisface sau nu nevoile. Acest lucru ar putea duce la despărțire sau la realizarea că relația pe care o ai este mai puternică ca niciodată și că trebuie să o duci la un alt nivel.

Gemeni

Multe lucruri ar putea ajunge la final în următoarele câteva săptămâni. Nu plânge, mergi mai departe. Mercur trece în Rac la mijlocul săptămânii, deci vei judeca mai mult cu sufletul și nu obiectiv. Prețuiește-ți liniștea interioară și alege-ți bătăliile cu grijă!

Rac

Începe sezonul separărilor. În următoarele săptămâni o să te gândești la cât de importante sunt relațiile și dacă acestea se potrivesc cu planul tău de viață. Apoi te concentrezi asupra propriilor vise. Ești gata să faci conexiuni importante. Este un moment bun pentru tine să-ți analizezi și să-ți extinzi relațiile.

Leu

Concentrează-te pe asupra bunăstării personale. Ai grijă de tine înainte să te îmbolnăvești sau să te rănești accidental. Joi, Mercur intră în Rac, casa transformărilor, așa că investește în obiectivele tale, în cele personale. Lucrează la propria ta reputație dacă vrei să urci scara ierarhică.

Fecioară

Începi săptămâna cu o a doua copilărie în tot ceea ce faci. Este o mare probabilitate să folosești veselia și distracția pentru a scăpa de unele probleme. Mercur este în Gemeni, în casa carierei, până joi. Mai ai timp să decizi dacă să te înscrii la o serie de cursuri de vară, să citești câteva cărți interesante și să fii deschis la ideea de a explora unele subiecte noi.

Te-ar putea interesa și: Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăți în această vară! Mihai Voropchievici vine cu vești bune

Balanță

Ești provocat să mergi pe propriul tău drum, așa că s-ar putea să fii nevoit să renunți la rădăcinile pe care le ai și să plantezi unele semințe noi. Intuiția ta primește un impuls major când Mercur intră în Rac și în casa carierei și a imaginii. Lasă simțurile să te ghideze în tot ceea ce faci!

Scorpion

S-ar putea ca săptămâna asta să nu fii prea vorbăreț. Ți-ai putea afecta reputația dacă te ia gura pe dinainte, oricum te-a cam luat în ultima vreme. Ești atent la ceea ce spui și realizezi că tăcerea funcționează în favoarea ta.

Săgetător

Te gândești la viitorul tău financiar. Concentrează-te pe construirea cuplului și cum să câștigi mai mulți bani pentru a scăpa de datorii și a-ți construi viața pe care o dorești. Mercur intră joi în Rac, sectorul intimității și a inconștientului individual. Este un moment grozav pentru a organiza fiecare domeniu al vieții, așa că dezvoltă-ți câteva obiceiuri care îți vor face viața mai bună.

Capricorn

Uneori, a crește înseamnă a suferi în tine pentru ceea ce nu a fost, dar ar fi putut să fie. Privește imaginea pe care ți-ai creat-o despre tine și vezi dacă se potrivește cu ceea ce ești tu în realitate. Nu-ți fie frică dacă trebuie să o iei de a capăt!

Vărsător

Totul are finalitate și simți profund acest lucru. O motivație profundă se dovedește a fi faptul că poți renunța. Poți renunța la ceea ce credeai că vrei și să te poți concentra pe vindecarea interioară. Cauți intimitate pentru a te vindeca cu adevărat.

Pești

Fii atent la ceea ce se petrece în comunitatea ta și care este locul tău în ea. Este o oportunitate de a-ți ajuta comunitatea să îmbunătățească lucrurile, de la voluntariat, până la îngrijirea vecinilor, mai ales că o să fii foarte comunicativ în următoarele două săptămâni.

Te-ar putea interesa și:  Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 17 - 23 iunie. Zodia care își rotunjește veniturile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă




Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Care sunt zodiile afectate?

Horoscop Lună Nouă. Pe 6 iulie urmează un eveniment...

pixel