Minerva, horoscop pentru perioada 22 - 28 iulie 2024. Zodia care va avea parte de o săptămână grozavă
Data publicării:
Minerva vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Astrologul Minerva a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 22 - 28 iulie, în cadrul emisiunii Wownews, de pe YouTube. 

Berbec

Începi săptămâna discutând despre anumite lucruri. Gândire versus acțiune. Fie încerci să vindeci rănile copilăriei, fie primești un sfat din partea familiei și găsești stabilitatea emoțională de care ai nevoie pentru a te vindeca astfel încât să poți merge mai departe. 

Taur

Saturn în Pești face sextil cu Uranus. Răbdare versus impulsivitate. Acest aspect te ajută să-i ajuți pe alții. Ai nevoie de oameni alături pentru a obține ceea ce îți dorești. Este bine să vorbești cu prietenii despre ideile și dorințele tale cu prietenii. Ar putea să te ajute.

Gemeni

Folosește-ți cuvintele pentru a obține ceea ce îți dorești. Gândire versus acțiune. A te lupta să fii în lumina reflectoarelor te poate ajuta să avansezi în carieră, dar asigură-te că îți găsești cuvintele cu grijă și ți-ai învățat rolul. Îți poate crește reputația. 

Rac

Îți poți extinde cu ușurință cercul social vindecând rana respingerii, prin deschiderea și acceptarea celor din jur. Trebuie doar să fii acolo. În ceea ce privește munca, confruntările pot avea un rezultat nedorit. Trebuie să fii precaut și diplomat.

Leu

Trebuie să păstrezi lucrurile la un nivel scăzut săptămâna aceasta. Mercur este deja în Fecioară, face trigon cu conjuncția Lună-Chiron. Ai șansa să vindeci o rană emoțională legată de sine. Încearcă să ai discuțiile importante între patru ochi.

Fecioară

Pregătește-te să mergi către dragoste săptămâna aceasta. Este ușor să găsești o poveste de dragoste de vară în online, în ciuda avertismentelor. Textele și conversațiile video pot să întărească conexiunea.

Balanță

Începi săptămâna într-o notă profesională. Cel mai bun lucru este să lucrezi în colaborare cu alții. A cere ajutor și a stabili niște limite te poate ajuta să-ți atingi obiectivele. De asemenea, conexiunile potrivite te pot ajuta să obții o promovare sau o mărire de salariu.

Scorpion

Își vei extinde orizonturile creative. Concentrează-te pe proiecte creative, pe hobby-uri și aventuri. Flirturile actuale se pot transforma cu ușurință în ceva mai mult. Folosește-le pentru a crește nivelul relațiilor și a căuta dragostea.

Săgetător

Săptămâna aceasta ești decis să te muți la casa ta. Îți dorești să te muți cu partenerul sau să construiți o viață împreună. Chiar dacă acest lucru te face să te simți bine, ai grijă să discuți problemele importante, cum ar fi finanțele și limitele de cheltuieli pentru ca noua viață să fie una ușoară.

Capricorn

Asigură-te că ți-ai notat totul dinainte. Vara te provoacă să lași totul baltă. Este o săptămână grozavă pentru a analiza orice contract și pentru a obține toate detaliile de care ai nevoie. Ai încredere în instinctul tău și nu lăsa lucrurile de izbeliște.

Vărsător

Trebuie să-ți petreci săptămâna fiind cel mai bun avocat al tău. Este o săptămână grozavă pentru buget și pentru a cere o mărire de salariu, astfel încât să te poți bucura de vară fără probleme. Munca în echipă te poate ajuta să-ți păstrezi locul de muncă săptămâna aceasta.

Pești

Lasă-ți creativitatea să înflorească săptămâna aceasta. Este o perioadă grozavă pentru a lucra la diverse proiecte pe care poate le-ai neglijat în ultima perioadă. Ele îți pot arăta cât de departe ai ajuns.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel