Minodora, DIETA minune prin care a slăbit 40 de kilograme: ”Eram la un pas să fac diabet”
Data publicării:
Minodora a trecut printr-o transformare radicală, reușind să slăbească 40 de kilograme.

Minodora a trecut printr-o transformare uriașă în ultima vreme, când a reușit să scape de 40 de kilograme în plus. Artista cântărea 100 de kilograme după cum declara chiar ea, motiv pentru care a decis să apeleze la diferite diete. Chiar dacă, în primă instanță, credea că salvarea va veni din partea operației la stomac, pe care a și făcut-o în 2017, tot stilul de viață sănătos și echilibrat a ajutat-o să ajungă la greutatea dorită.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate. Eram la un pas să fac diabet, iar operaţia de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine.”, a spus Minodora, potrivit wowbiz.

”Operaţia de tăiere de stomac nu îţi taie pofta de mâncare!”

Chiar dacă a făcut operația de micșorare a stomacului cu gândul că așa va reuși să slăbească mai repede, Minodora mărturisește faptul că nu s-a întâmplat asta. Ba mai mult, după această intervenție chiar s-a îngrășat câteva kilograme.

„Eu am stomacul tăiat prin operaţia de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se ştie foarte clar de la o persoană care a trecut prin aşa ceva. Operaţia de tăiere de stomac nu îţi taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poţi mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se măreşte din nou, pentru că este elastic, ca un balon. După operaţie am pus într-un an şi jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire. Eu am pornit de la 100 de kilograme şi acum am 62! Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame’, spunea Minodora.

Ce-și amintește Minodora despre începutul relației cu soțul ei

Minodora este împreună cu soțul ei, Liviu, de 18 ani. Artista era pe vremea aceea implicată în altă relație, cu Cătălin Arabu și l-a cunoscut pe cel ce urma să îi schimbe viața complet la studio.

„La studio l-am cunoscut. Eram pe finalul relației cu Cătălin. I-am propus producătorului meu să lucrez un album cu Liviu. Patronul lui Liviu, actualul meu soț, avea casă de producție la Timișoara. Ne-am dus să lucrăm un album și după un album l-am luat să îmi lucreze toată viața.”, a povestit artista, potrivit spynews.

Minodora și-a dat seamă că Liviu nu este într-o relație

Dacă la început, Minodora spune că Liviu nu i-a atras atenția ca bărbat, ci doar ca artist, spre sfârșitul albumului apăreau și primele semne care să o determine pe cântăreață să înceapă să se îndrăgostească de el. Mai mult, Minodora era chiar sigură de faptul că acesta nu este într-o relație, dându-l de gol un indiciu.

„Aveam apartament la Reșița și stăteam cu Cătălin acolo. Ne-am hotărât să stăm la Reșița cât timp lucrăm albumul. La piesa numărul 8 a albumului l-am sesizat pe Liviu ca bărbat. Mi-am dat seama că era singur că era cam netuns. L-am observat de la începutul unei piese lente și l-am observat datorită degetelor”, a adăugat ea.

Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație.”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”. Cât va lipsi artista de pe scenă EXCLUSIV


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  minodora  silueta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel