Minodora, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale: „Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere”
Data publicării:
Minodora a trecut prin clipe grele, în ultima perioadă, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama sa. 

 

Minodora a lipsit din spațiul public, în ultima vreme. Artista a trecut printr-un adevărat coșmar, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama sa. 

În urmă cu o săptămână, artista a povestit că mama sa a fost la un pas de moarte, iar medicii îi mai dădeau doar 2% șanse de supraviețuire. Artista crede că e un miracol faptul că mama sa a fost salvată. 

Aceasta a povestit că starea mamei sale a debutat cu o semipareză, care, pe fondul căreia s-au declanșat mai multe probleme de sănătate.  Femeia se afla la țară, în momentul în care a început să se simtă rău. Familia a dus-o imediat la spital, însă, după trei zile, starea ei continua să se deterioreze, astfel că au mutat-o la alt spital. 
Mama artistei a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe, care a durat 6 ore. Diagnosticul medicilor a fost infarct la stomac. Ulterior, starea ei s-a deteriorat și a făcut și septicemie. Potrivit artistei, problema ar fi fost faptul că medicii nu i-au descoperit diagnosticul la timp. 

„A făcut o semipareză pe partea stângă. Era la țară cu tata și i s-a făcut rău. După care a acuzat o durere foarte mare la stomac. Eu eram la București..

Avea gura așa, într-o parte.. Tata m-a sunat, am chemat Salvarea. A fost internată 3 zile, și acolo nu s-a întâmplat nimic, nu i-au depistat diagnosticul. Ea acuza în continuare dureri foarte mari de stomac.

După trei zile am stabilit să o ducem la Timișoara de urgență, unde a intrat direct în operație”,  a declarat Minodora, în urmă cu o săptămână, în emisiunea de la PRO TV.


Cum se simte mama artistei?

Din fericire, starea de sănătate a femeii s-a ameliorat iar acum este acasă, unde se recuperează. Minodora este în culmea fericirii și îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a salvat mama. 

 

'Mama se recuperează, este înspre bine. Nouă ne-a revenit pofta de viață, mie în special. Eu sunt mai cu viață! Mulțumesc din suflet spitalului Municipal, clinicilor noi din Timișoara! Acum poate țin eu cu bănățenii mei, dar bănățenii mei sunt de excepție! În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ce ai mai bun!

Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost...nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav...Șanse minime! Sunt o persoană atât de iubită de public, căruia îi mulțumesc din suflet! Au contat foarte, foarte mult, enorm, toate mesajele de sănătate transmise mamei mele!


Mulțumesc din suflet tuturor celor care ați pus-o la pomelnice pe mama mea, care a spus-o la masluri. Așa cum a spus și domnul doctor că ține de puterea lui Dumnezeu și că dacă are zile va fi totul bine și uite că așa a fost! Se recuperează, este la țară este fericită că e cântă păsărelele.'', a declarat Minodora  la Antena Stars, potrivit SpyNews.

 

Mama Minodorei, la un pas de moarte: „Infarct la stomac. Ni s-a spus că are șanse minime”

Minodora își amintește despre începutul relației cu soțul ei: Era cam netuns

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: infarct  mama  minodora  spital  stomac 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel