Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”
Data actualizării:
Data publicării:
Minodora a dezvăluit mai multe lucruri neștiute din interiorul căsniciei sale.

Minodora se poate mândri cu una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. Este într-un mariaj fericit de aproximativ 20 de ani și faptul că nici numele ei, dar nici al soțului nu au fost până acum implicate în diferite scandaluri, demonstrează legătura sinceră și autentică pe care cei doi o au împreună. Mai mult, aceasta este susținută la orice pas de Liviu, lucru pe care artista, la rândul său, îl face pentru partenerul de viață. Așadar, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că solista a slăbit extrem de mult și arată impecabil, motiv pentru care a decis să-l bage și pe soțul său la dietă. În continuare, Minodora explică și de ce a aluat această decizie. 

Citește și: Minodora recunoaște că-l îndrăgește pe Aurelian Temișan: „Știe și Monica, deși ea s-a și supărat la un moment dat”

„Muncește non-stop (n.r. soțul), e mereu în studio, vine doar când îi pun masa. Da, îl cert, cum să nu? Una caldă, una rece. Muncește, acum nu-i mai dau voie să mănânce seara, a făcut burta prea mare, și mă ascultă. Bărbații în două săptămâni sunt ce trebuie. Ascultă, pentru că eu i-am dat voie să fie atât de gras, îmi plac bărbații cu burtică, el are și picioarele subțiri, nici nu i-ar sta bine, acum, însă, s-a dus, sforăie și nu-i ok.”, a declarat Minodora, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată cu Cristina Șișcanu.

Citește și: Catinca Roman nu mai este creatoare de modă! Cu ce se ocupă acum sora Oanei: „Vreau să mă reprofilez”

Motivul pentru care Minodora nu mai doarme cu soțul său

Astfel, Minodora nu se ascunde și de la a face public faptul că nu mai doarme deja de ceva vreme cu soțul său, din cauza faptului că aceasta nu se poate odihni deloc lângă el. Astfel, din dorința de a avea parte de nopți odihnitoare, aceasta preferă să doarmă într-o altă încăpere, fără niciun fel de remușcare.

„Dacă e foarte obosit, categoric dormim separat, eu am mai declarat asta. Eu sunt un om dacă aud atât și gata, m-am trezit. Tot am mai încercat „Dragule, mi-e dor de tine, haide să dorm și eu cu capul pe pieptul tău” și când adorm și începe, gata, du-te, nu pot, nu mă odihnesc efectiv. 

El mănâncă și mult cantitativ, nu ciugulește, cum sunt eu. Cina clar nu, nu o mai servește deloc, și atunci întârziem prânzul, neapărat îi dau ceva la mic dejun. Dacă mănâncă prânzul, nu îi mai trebuie, nu are mult de dat jos, 5-6 kilograme.”, a mai adăugat artista.

VEZI și: Ioana Ginghină a răbufnit. Actrița s-a săturat de „vedetele” care au doar apariții perfecte în vacanțe: „Înnebunesc. Vă spun că e fake totul”

Vrea să părăsească definitiv România

Vedeta se gândește să ia o decizie radicală și în ceea ce privește viitorul familiei sale, întrucât vrea să lase România pentru America. Această hotărâre vine în urma răutăților pe care le-a resimțit constant din partea oamenilor, lucruri despre care solista recunoaște că o afectează în proporții semnificative.

„Nu îmi place în România faptul că românul se uită în grădina vecinului, nu există respect, oamenii se batjocoresc, am văzut multe chestii de cea mai joasă speță. Nu ai cum să spui, tu, ca femeie „ce cap mare ai” și multe altele, nu-mi aduc aminte de ele. Mă afectează foarte tare, eu chiar sunt un om sensibil și mă afectează lipsa de respect, faptul că cineva nu se bucură pentru tine când îți achiziționezi ceva. Dacă acum am făcut asta, nu am făcut ceva ilegal, am muncit.”, mai spune ea.

Citește și: Motivul pentru care Carmen Tănase s-a izolat la țară: „Trăiesc niște vremuri neplăcute. Din cauza asta nu am mai fost în vacanță de cinci ani”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel