Minodora, prima REACȚIE despre cel care va reprezenta România la Eurovision: Dacă s-a dorit să se meargă cu o piesă ritmată, da, e alegerea potrivită
Data actualizării:
Data publicării:
Minodora a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre finalistul Eurovision România.

Minodora și-a spus, în exclusivitate pentru Spectacola, părerea despre concurentul care o să reprezinte România, în finala Eurovision, la Torino.

"Excepțional, pozitiv, vesel, foarte tare", a spus Minodora pentru Spectacola.

"Ca piesă ritmată, e alegerea perfectă"

Întrebată dacă jurații au făcut alegerea cea bună, artista a declarat faptul că , dacă s-a dorit să fim reprezentați cu o piesă veselă, în marea finală, atunci e alegerea potrivită.

"Nu știu, dar mie-mi place. Nu știu ce concurenți mai sunt din celelalte țări dar, personal, mie-mi place. Ca piesă veselă, da, jurații au făcut alegerea perfectă. Dacă s-a dorit să se meargă cu o piesă ritmată, da, e alegerea potrivită", a continuat cântăreața.

Ce spune Randi, jurat Eurovision România 2022

Randi, unul dintre jurații Eurovision al etapei naționale, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre WRS, cel care va reprezenta România la Torino.

"L-am ales pe el pentru că am considerat că are un pachet care o să ne ajute să luăm puncte de la public în finală, l-am ales pe el, de asemenea, pentru că aveam alți favoriți, dar din păcate emoțiile i-au trădat, au cântat ușor peste ton, sub ton și nu am putut să le mai dăm notă maximă lor, iar el și-a îmbunătățit show-ul și performanța considerabil de la semifinală, la finală. Pur și simplu a acaparat scena, a cucerit publicul și ne-am gândit că dacă a făcut asta aici, poate să o facă și acolo și piesa e foarte catchy", a declarat Randi, pentru Spectacola.

Declarațiile lui Andrei Ionuţ Ursu - WRS

Andrei Ionuț este al doilea concurent participant la Eurovision, din partea casei de muzică Global Records. Prima a fost Roxen.

„Mulţumesc publicului pentru că m-au votat într-un număr atât de mare şi juriului pentru că s-a lăsat convins de momentul meu. Am muncit foarte mult în aceste săptămâni, însă această seară, pentru mine, este cireaşa de pe tort, pentru ultimii ani pe care i-am petrecut pe scenă. Mulţumesc echipei TVR pentru profesionalism, familiei mele Global Records şi prietenilor care au fost, astăzi, alături de mine”, a declarat Andrei Ionuț Ursu, notează paginademedia.ro.

Scandal la Eurovision

Piesa interpretată de Minodora, alături de Diana Bucşa şi Claudia Pavel, pe scena de la Eurovision, compusă de Costi Ioniță a stârnit numeroase controverse, după ce oamenii au observat că seamănă cu o piesă veche scrisă de compozitor.

Regulamentul concursului spune că orice piesă înscrisă în concurs trebuie să fie lansate după 1 septembrie 2021.

Primele declarații ale Minodorei, după scandal 

„Nu mai e nimeni patriot în România! Este deranjant că România e în doliu după maneaua-rock și tot România blamează maneaua lui Costi și Minodora! Piesa noastră nu e manea că nu-ți vine să dai din c.. la propriu. Are un ritm, nu e de buriceală!

Cum a fost cu E an na, mai puțin dinozaurul adus pe scenă care a fost un kitsch după părerea mea! Nu au mers mai departe pentru că așa a considerat juriul și a considerat foarte bine! Le-a plăcut mai mult mesajul nostru cu România! Au spus oamenii ce nu le-a convenit! Păi Ozana e un nume, Romcescu la fel!”, a mai solista pentru Click.

 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: declaratii  finala eurovision  minodora  randi  scandal  WRS 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel