Mioara Roman a fost infectată cu COVID-19. Fiica ei a ținut totul ascuns: „Nu i-am spus ca să nu se panicheze”
Data actualizării:
Data publicării:
Mama Oanei Roman a fost infectată cu COVID-19. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman?

Mioara Roman a fost infectată cu COVID-19, iar Oana a ținut totul ascuns. Mama vedetei se află într-un centru de îngrijire pentru seniori.


Oana Roman a fost anunțată de cei de la centru că mama ei a fost testată pozitiv cu virusul Covid-19, dar aceasta a decis să nu îi dezvăluie mamei ei acest aspect, mai ales că a avut o formă ușoară a bolii și nu a avut simptome. 


Oana Roman nu a putut să își vadă mama timp de 7 zile și spune că i-a fost foarte greu în acea perioadă. Fosta soție a lui Petre Roman se simte foarte bine acum, iar fiica ei este extrem de bucuroasă că mama ei a trecut atât de ușor prin boală. 


A avut și ea COVID. Nu am putut să o văd 7 zile. Dar vestea bună e că nu a avut absolut nici un simptom și nici nu i-am spus ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. De abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu pentru că nu am putut să merg la ea”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Mioara Roman se confruntă cu multe probleme de sănătate, iar în ultimele luni a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Fiicele ei au decis că este mai bine să fie îngrijită într-un centru pentru seniori. 


Mioara Roman nu își mai poate mișca deloc o mână și are nevoie de asistență permanentă. 


„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.


Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.

 

Mioara Roman, scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Oana: „Mi s-a părut absolut înduioșător”

 

Mioara Roman a vrut să îi facă o surpriză plăcută fiicei sale, așa că a rugat o asistentă de la centrul unde este îngrijită să îi scrie o felicitare Oanei, deoarece ea nu își mai poate mișca deloc mâna. 


„A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză. Din păcate, mama nu mai poate scrie din cauza parezei la mână. A rugat o asistentă de la centru să îi scrie o felicitare pentru noi. Mi s-a părut absolut înduioșător!”, a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.


Mioara Roman i-a adus chiar ea scrisoarea Oanei, iar vedeta a fost extrem de emoționată de gestul celei care i-a dat viață. 


„Dragă Oana, cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă. Te sărut cu drag, iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă! Cu drag, mama!”, sunt urările făcute de Mioara Roman pentru fiica ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: covid-19  infectata  mioara roman  Oana Roman 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel