Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”
Data publicării:
Mioara Roman a fost diagnosticată cu maladia de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu.

Deși, în ultima perioadă, aceasta a fost internată în cadrul unui centru unde i se făceau tratamentele necesare și unde vedeta spunea că se simte foarte bine, se pare că starea ei s-a deteriorat din nou. Mioara Roman a ajuns din nou pe patul de spital, iar anunțul a fost dat de fiica sa. Oana Roman este foarte deschisă cu fanii săi și împărtășește cu ei toate lucrurile prin care trece, iar zilele trecute și-a atenționat urmăritorii că poate urma o perioadă fără activitate pe Instagram din cauza stării precare de sănătate pe care o are mama sa.

”Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă. Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez.”, a scris Oana Roman pe Instagram

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab

 Starea de sănătate a Mioarei Roman este în continuă degradare, de când a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, ”rudă” cu Parkinson, o boală degenerativă a sistemului nervos central de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu.

Marea actriță a fost diagnosticată cu această boală de când a murit soțul ei, în 2019. Natașa Raab nu mai iese deloc din casă și este îngrijită de o prietenă. Cornel Constantiniu a fost diagnosticat cu aceeași boală în urmă cu aproape 30 de ani. 

Mioara Roman, diagnostic greșit

“A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme. Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars.

Care este starea de sănătate a Natașei Raab

De când a fost diagnosticată cu maladia cumplita, actrița se află sub tratament și este imobilizată la pat. 

”Natașa este acasă sub îngrijirea doamnei Victoria și a soțului acesteia. Își ia medicamentele, dar nu se mai poate deplasa. Are un cărucior pentru acest lucru, dar este dificil. Din nefericire și vorbirea îi este afectată”, au declarat, pentru FANATIK, apropiații actriței.

Cornel Constantiniu suferă de Parkinson de aproape 30 de ani

”Cornel nu arată rău, îmbătrânește frumos, dar problema este că nu îl mai ține corpul și, în special, picioarele. E o minune că trăiește, când mor atâția în jurul lui. Stă în casă, ascultă muzică, se uită la știri și vine și îmi comunică. Înțeleg, nu înțeleg, el îmi comunică. Ne mai înțelegem și prin semne, facem haz de necaz, dar ce să spun? E dur totul. Suferă de boala aceasta de peste 27 de ani. Pe Cornel l-au salvat operațiile efectuate în acești ani.

Nu ies cu el din casă, pentru că este foarte cald. Eu suport căldura mai greu cu diabetul meu, iar el mai ușor. Cornel n-a ieșit din casă de când a început pandemia, decât strict la medic. Unde să merg cu omul ăsta din casă cu problemele lui? Nici eu nu ies din casă decât dacă este necesar. Dacă eu pățesc ceva, ce face Cornel singur în casă? Trebuie să am grijă de două ori. Și pentru el, și pentru mine”, a declarat, pentru FANATIK, Domnița Constantiniu, soția artistului Cornel Constantiniu.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cornel constantiniu  mioara roman  natasa raab 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel