Mioara Roman urmează să fie externată. Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale: „Greul abia acum începe”
Data publicării:
Oana Roman a anunțat că mama sa va fi externată din spital.

În urmă cu două săptămâni, Mioara Roman a fost transportată la spital, de la centrul în care este internată, pentru că starea sa de sănătate se degradase. Fosta soție a lui Petre Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă acum este gata de externare.

 

''Doctorii mi-au explicat că greul de abia acum începe pentru că recuperarea va fi complicată. Trebuie să ne gândim serios la cum vom gestiona această perioadă. Recunosc că sunt foarte îngrijorată. Voi căuta toate soluțiile și am credință. '', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Catinca  este cea care se ocupă de externarea Mioarei Roman

''Primesc foarte multe mesaje și întrebări despre mama. Eu am reușit să plec aseară pentru că pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea, iar aseară s-a întors Catinca la București, de azi a preluat ea "ștafeta", ca să spun așa.


Catinca a fost azi la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de acolo de la centru pentru a organiza tot ce trebuie pentru externarea mamei și fiind Catinca la București am putut pleca liniștită.'', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.


''Primesc foarte multe mesaje și întrebări despre mama. Eu am reușit să plec aseară pentru că pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea, iar aseară s-a întors Catinca la București, de azi a preluat ea "ștafeta", ca să spun așa. Catinca a fost azi la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de acolo de la centru pentru a organiza tot ce trebuie pentru externarea mamei și fiind Catinca la București am putut pleca liniștită.'', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Ce spunea Oana Roman despre starea de sănătate a mamei ei, în urmă cu câteva zile

Oana Roman își ține constant fanii la curent cu lucrurile plăcute sau mai puțin plăcute din viața ei, iar starea de sănătate a mamei ei nu face o excepție. Vedeta s-a speriat foarte tare de curând, când mama sa a trecut printr-un moment foarte dificil. Atunci, aceasta s-a decis să o interneze imediat în spital.

”Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă. Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez.”, a scris Oana Roman pe Instagram recent.

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab

Starea de sănătate a Mioarei Roman este în continuă degradare, de când a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, ”rudă” cu Parkinson, o boală degenerativă a sistemului nervos central de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu.

Marea actriță a fost diagnosticată cu această boală de când a murit soțul ei, în 2019. Natașa Raab nu mai iese deloc din casă și este îngrijită de o prietenă. Cornel Constantiniu a fost diagnosticat cu aceeași boală în urmă cu aproape 30 de ani. 

Mioara Roman, diagnostic greșit

“A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme. Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   mioara roman  Oana Roman  spital 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel