Mira a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor: „Am plâns de mi-a venit rău!” Artista trece prin momente grele
Data actualizării:
Data publicării:
Mira a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Artista trece prin momente grele. 

Mira a apărut în fața fanilor în timp ce plângea. Artista le-a mărturisit internauților că trece prin momente foarte grele. Ulterior, Mira le-a dezvăluit fanilor și motivul pentru care nu și-a mai putut stăpânii lacrimile. 

Mira a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor

Mai exact, artista le-a mărturisit fanilor că pisicile sale suferă de micoză, o boală infecțioasă, lucru care o face extrem de tristă. 

„Ieri am plâns de mi-a venit rău când am văzut-o (n.r.: pe pisică), dar trebuie să rămân pozitivă să îi pot ajuta să își revină. Tot ce vedeți negru este micoză. Are mai multe pete decât piele neafectată, iar doamna de la care l-am luat pe Rai a zis: „Sunt doar niște bubițe...”. Abia aștept să fac materialul să vă povestesc toată întâmplarea asta. E ok, toate trec și așa avem de învățat!”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Ce este micoza, afecțiunea de care suferă pisicile artistei

Micetoamele sunt infecții ale pielii și ale țesuturilor subiacente care au aspectul unor noduli sau tumori. Atunci când astfel de leziuni sunt cauzate de ciuperci, ele sunt cunoscute sub denumirea de micetomuri eumicotice. Ciuperca se înmulțește în leziuni și se organizează în agregate cunoscute sub numele de granule sau grăunțe. Granulele pot fi de diferite culori și dimensiuni, în funcție de specia de ciupercă implicată. Micetoamele sunt rare la pisici.

Cele mai multe micetomuri eumicotice sunt limitate la țesutul de sub piele, dar unele pot fi extensii ale infecțiilor fungice din abdomen. La pisici, micetomele sunt de obicei caracterizate de noduli cutanați pe picioare și picioare sau pe față. Atunci când sunt implicate picioarele sau membrele, infecția se poate extinde până la osul subiacent.

Un micetom este diagnosticat prin identificarea ciupercii din conținutul său. Poate fi necesară o biopsie tisulară. Micetomurile cutanate, deși nu pun în pericol viața, sunt adesea dificil de rezolvat. Perspectivele pentru micetomii abdominali sunt prudente, deoarece implicarea țesuturilor este de obicei extinsă. Medicul veterinar vă va recomanda cele mai bune opțiuni de tratament, care pot include îndepărtarea chirurgicală (inclusiv amputarea) sau medicația antifungică, potrivit  msdvetmanual.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   lacrimi  mira  probleme 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel