Mirabela Dauer a rămas fără voce, după moartea tatălui ei: Am făcut o ruptură pe coardă
Data publicării:
Mirabela Dauer a trăit o adevărată dramă, după moartea tatălui ei.

Mirabela Dauer a fost invitata lui Horia Brenciu, în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, de pe Youtube, unde a vorbit despre prieteniile pe care le-a legat în lumea muzicii. De asemenea, aceasta a dezvăluit și unicul moment pe care l-a avut în cariera ei până acum, în care a rămas fără voce. Artista spune că este vorba despre moartea tatălui ei, când a suferit o ruptură foarte gravă pe coardă. 

"După ce a murit tata am făcut o ruptură pe coardă, nasol de tot. Nu am vorbit sau cântat și am făcut zilnic ionizări cu calciu sau magneziu. Tata a murit în 1982. Nu am cântat mai bine de-o lună. În afară de asta nu am avut probleme cu gâtul. Stau în aer condiționat, beau apă cu gheață. I-am zis o dată ospătarului că vreau apă, dar cu multă gheață. Toți au rămas...Marcel m-a întrebat "Tu bei gheața aia?" Și Corina Chiriac bea la fel. ", a dezvăluit Mirabela Dauer în podcastul lui Horia Brenciu.

Care este numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista a dezvăluit cum și-a construit imaginea de artist

Ce spune Mirabela Dauer despre artiștii din zilele noastre

Întrebată despre prieteniile pe care le-a legat cu alți artiști din generația ei, Mirabela Dauer a spus că între ea și anumite persoane, precum Corina Chiriac, nu este vorba doar despre prietenie, ci este o relație mult mai profundă. Acest lucru nu se mai întâmplă și în ziua de azi, spune ea, când artiștii sunt prea invidioși.

"Eu nu am avut prieteni, ne-am prețuit și ne-am respectat toți. Acum sunt invidii, pentru că era vorba de bani, atunci noi eram niște flămânzi.", a mai spus aceasta.

Care este cel mai mare regret al artistei

Când vine vorba despre regrete, Mirabela Dauer aduce aici în discuție fumatul, pe care l-a experimentat la un nivel destul de avansat.

"Eu fumam trei pachete pe zi. Am făcut cea mai mare prostie a vieții mele că am fumat 100 de ani, că am consumat bani. Altă prostie e că am condus mașină normală.", a mai dezvăluit ea.

Mirabela Dauer, diagnosticată cu cancer: „Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artista  mirabela dauer  moarte  pierdut  tata  vedete  voce 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel