Mircea Badea, arestat în Anglia. Prezentatorul Tv a povestit toată pățania: „Mi-au luat ADN-ul”
Data actualizării:
Data publicării:
Mircea Badea a povestit cum a ajuns să fie arestat în Anglia și să i se preleveze probe de ADN. 

Mircea Badea a povestit, joi seară, în emisiunea 'În gura presei', cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu mulți ani, de către trupele speciale de intervenție. 


Mircea Povestește că toată pățania s-a produs din cauza unei erori și că mulți ani de zile a avut unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.

"Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte...", a povestit Mircea Badea la Antena 3.

 

Deși prezentatorul Tv a fost nevinovat și tot incidentul a avut la bază o eroare, multă vreme acesta s-a confruntat cu anumite probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie. Acesta povestește că prietenii chiar de amuzau pe seama lui *Iar ajunge Badea la pașapoarte”. 

Mircea Badea spune că i s-a întâmplat de vreo 10 ori să aștepte minute în șir verificarea pașaportului. 

 

'Îmi lua domnul sau doamna respectivă pașaportul... mi s-a întâmplat de 10 ori. Deodată îi cădea fața și se uita așa la mine... Ziceam *Doamne, nu din nou*. Mă puneau să aștept pe un scaun, dura vreo 20 de minute și ziceau *E ok, puteți merge mai departe', a adăugat Badea.

Toate probleme acestea au luat sfârșit, în momentul în care o doamnă amabilă i-a „sters” cazierul „murdar” din baza de date a britanicilor. 

'Indiferent de cine era acolo, se înverzea. La un moment dat, dau de o doamnă foarte simpatică, mai în vârstă. Întotdeauna am avut succes la mame și la bunici. Dau pașaportul, îi cade fața, se uită la mine înspăimântată și îi zic că știu ce urmează.

După ce m-au verificat, ea m-a întrebat 'Se întâmplă des asta?'. I-am zis că 'Absolut de fiecare dată.' Doamna a zis *Vorbesc eu, să vedem...*. Și după aia nu s-a mai întâmplat. Doamna chiar a fost foarte drăguță. Asta s-a întâmplat acum mult, mult timp.', a încheiat realizatorul TV., potrivit DC News.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aeroport  anglia  arestat  marea britanie  mircea badea 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel