Mircea Badea, reacție după ce a fost înjurat de Teo, Vio și Costel: „Vreau să fac public un anunț”
Data actualizării:
Data publicării:
Mircea Badea a fost înjurat de colegii de trust, într-un video devenit viral pe rețelele de socializare.

Teo, Vio și Costel, jurați ai emisiunii Stand-Up Revolution, de la Antena 1, au fost invitați în cadrul podcastului „Între show-uri”, unde, printre glume și miștouri, au aruncat și câteva înjurături la adresa colegului lor de trust, Mircea Badea.

Mircea Badea a aflat de gestul comedianților de la alți colegi din trust. Prezentatorul de la Antena 3 a declarat, în cadrul emisiunii sale, că nu este afectat de cuvintele colegilor săi.


 „Vreau să fac public un anunț. Mi-a bâzâit telefonul încontinuu azi, de la colegii din trust. Toți mi-au zis că dacă am văzut cum unii de la Antena 1 mă înjură, că nu e posibil așa ceva, că să mă uit. Eu habar n-aveam. Mi-au trimis linkul, m-am uitat și eu. Am văzut că mă înjură în toată regula, cu mu.., cu pu… Acum vreau să fac public un anunț. Nu mă interesează. Eu sunt pentru libertatea de exprimare, așa că nu mă interesează cine mă înjură. Dacă e de la Antena 1, de la Antena 3 sau de la mine din casă… să fie sănătos. Atât am avut de spus pe acest subiect”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o realizează la Antena 3, În gura presei, relatează impact.ro.

Vezi aici momentul în care cei trei îl înjură pe Mircea Badea.

Mircea Badea, viață de coșmar la 30 de ani

 

Mircea Badea nu a avut un drum ușor. Deși are acum o carieră de succes și își permite, financiar, să aibă un trai decent, în trecut, prezentatorul tv s-a confruntat cu sărăcia. 

„Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror! Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare. Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori. Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol!
Aveam 3 ore de matinal, cum s-ar spune mai nou, matinalul de dimineață și ne-am gândit bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm”, și-a adus aminte Mircea Badea, în ediția de marți seară a emisiunii „Descoperiți”, de la Antena 3.

Prezentatorul Tv a povestit cât s-a chinuit să găsească un loc de muncă și cum era refuzat de fiecare angajator.

„Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call-center. Nu ne angajau pe nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență. Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat”, a completat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: mircea badea  stand-up revolution  teo  vio si costel 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel