Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Azur. Ce spune despre piesa "Lololo": "E manea"
Mircea Badea a comentat scandalul dintre Delia și Nelu Azur, după ce a citit un articol de pe Spectacola. 

Mircea Badea a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Vlad prin intermediul unui articol de pe Spectacola. Prezentatorul nu s-a putut abține și a comentat controversata piesă „Lololo”, în stilul său caracteristic. 

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Azur

”Este aproape realist ce citesc. Pe Delia o știu, dar cine este Nelu Vlad? (...) Iertați-mă, băieți, acum am văzut că este legendar. E la prima citeală și putem să facem o paralelă. Cred că ironia la care se referă Delia este că, orice ar face, este vinovată de ceva sau o acuză unii de ceva. Dacă are șapcă, de ce are șapcă?! Dacă nu are șapcă, de ce nu are șapcă?! Asta e ideea. Trebuie să ascult neapărat această piesă, Dumnezeule, nu se poate! Poate pierd ceva important. Ce Chopin, prieteni? A ținut un adevărat discurs doamna Delia. Nu am înțeles nimic. Potrivit reacției lui Nelu Vlad, iată că Delia nu a furat piesa, care nici nu e creația lui domnul Vlad, de fapt, cum spune doamna Delia, ci a preluat-o și el din zeci de ani în urmă și ea va fi transmisă peste generații”, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii pe care o moderează, ”În Gura Presei”.

Mircea Badea: „Hai că mi-au căzut urechile”

După ce a ascultat piesa „Lololo”, cântată de Delia, Mircea Badea a recunoscut că i se pare că sună a manea. Totodată, prezentatorul TV a făcut și câteva ironii la adresa melodiei și chiar a făcut o comparație cu o dispută legată de compozitorul Chopin. Mircea Badea, după ce a citit disputa despre „Lololo” de pe Spectacola.ro, a pus, câteva zeci de secunde, din Chopin, dar și „Sonata lunii” de Ludwig van Beethoven.

„Ah, e o manea. Foarte tare piesa. Hai că mi-au căzut urechile. Viața e scurtă, nu pot să o ascult pe toată. Putem considera că asta este o creație și treaba asta merge peste generații? Asta îmi aduce aminte de o dispută în unele medii bizare,  care, poate nu au ascultat niciodată piesa „Lololo”. Citind acest articol despre Delia și Nelu Azur, mi-am adus aminte de Chopin. Chopain era un compozitor, care a compus el la un moment dat o dudă care se numește Fantaisie- Impromptu. Ideea este că a fost descoperită post-mortem. Deci, el nu a cântat-o niciodată, s-a descperit după. Atunci publicul s-a întrebat de ce nu a cântat-o publicului în timpul vieții?  Experții au presupus atunci că Chopin nu a cântat-o că semăna cu Sonata lunii, de Beethoven. Dar nici vorbă de așa ceva!. De fapt, s-a descoperit că el a creeat-o la comandă, iar o doamnă cu rang nobilial i-a dat bani lui Chopin și i-a zis să îi facă și lui un „trololo”, să fie așa ca o artă. Și Chopin i-a făcut Fantaisie- Impromptu. Și atunci, piesa nu mai era a lui, era a doamnei, că ea a plătit-o”,  a fost reacția lui Mircea Badea. 

Data: 22 apr 2023, 12:49
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Delia  melodie  mircea badea  nelu vlad 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...