Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Azur. Ce spune despre piesa "Lololo": "E manea"
Data actualizării:
Data publicării:
Mircea Badea a comentat scandalul dintre Delia și Nelu Azur, după ce a citit un articol de pe Spectacola. 

Mircea Badea a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Vlad prin intermediul unui articol de pe Spectacola. Prezentatorul nu s-a putut abține și a comentat controversata piesă „Lololo”, în stilul său caracteristic. 

Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Azur

”Este aproape realist ce citesc. Pe Delia o știu, dar cine este Nelu Vlad? (...) Iertați-mă, băieți, acum am văzut că este legendar. E la prima citeală și putem să facem o paralelă. Cred că ironia la care se referă Delia este că, orice ar face, este vinovată de ceva sau o acuză unii de ceva. Dacă are șapcă, de ce are șapcă?! Dacă nu are șapcă, de ce nu are șapcă?! Asta e ideea. Trebuie să ascult neapărat această piesă, Dumnezeule, nu se poate! Poate pierd ceva important. Ce Chopin, prieteni? A ținut un adevărat discurs doamna Delia. Nu am înțeles nimic. Potrivit reacției lui Nelu Vlad, iată că Delia nu a furat piesa, care nici nu e creația lui domnul Vlad, de fapt, cum spune doamna Delia, ci a preluat-o și el din zeci de ani în urmă și ea va fi transmisă peste generații”, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii pe care o moderează, ”În Gura Presei”.

Mircea Badea: „Hai că mi-au căzut urechile”

După ce a ascultat piesa „Lololo”, cântată de Delia, Mircea Badea a recunoscut că i se pare că sună a manea. Totodată, prezentatorul TV a făcut și câteva ironii la adresa melodiei și chiar a făcut o comparație cu o dispută legată de compozitorul Chopin. Mircea Badea, după ce a citit disputa despre „Lololo” de pe Spectacola.ro, a pus, câteva zeci de secunde, din Chopin, dar și „Sonata lunii” de Ludwig van Beethoven.

„Ah, e o manea. Foarte tare piesa. Hai că mi-au căzut urechile. Viața e scurtă, nu pot să o ascult pe toată. Putem considera că asta este o creație și treaba asta merge peste generații? Asta îmi aduce aminte de o dispută în unele medii bizare,  care, poate nu au ascultat niciodată piesa „Lololo”. Citind acest articol despre Delia și Nelu Azur, mi-am adus aminte de Chopin. Chopain era un compozitor, care a compus el la un moment dat o dudă care se numește Fantaisie- Impromptu. Ideea este că a fost descoperită post-mortem. Deci, el nu a cântat-o niciodată, s-a descperit după. Atunci publicul s-a întrebat de ce nu a cântat-o publicului în timpul vieții?  Experții au presupus atunci că Chopin nu a cântat-o că semăna cu Sonata lunii, de Beethoven. Dar nici vorbă de așa ceva!. De fapt, s-a descoperit că el a creeat-o la comandă, iar o doamnă cu rang nobilial i-a dat bani lui Chopin și i-a zis să îi facă și lui un „trololo”, să fie așa ca o artă. Și Chopin i-a făcut Fantaisie- Impromptu. Și atunci, piesa nu mai era a lui, era a doamnei, că ea a plătit-o”,  a fost reacția lui Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Delia  melodie  mircea badea  nelu vlad 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel