Mircea Solcanu, mărturisiri sincere de când s-a retras din televiziune. Cât de greu îi este să trăiască în singurătate: „Tot timpul m-am considerat dependent de oameni!”
Data publicării:
După ce și-a petrecut ultimii 11 ani în umbră, Mircea Solcanu a ales să apară în lumina reflectoarelor și acceptat invitația la podcastul lui Cătălin Măruță. Iată ce părere are fostul prezentator TV despre singurătate.

Mircea Solcanu atrage atenția cu cea mai recentă apariție publică. Fostul prezentator de televiziune a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a făcut dezvăluiri despre viața sa în podcastul „Acasă la Măruță”.

Cât de mult i s-a schimbat viața lui Mircea Solcanu

Deși în urmă cu ani de zile apărea zilnic pe micul ecran, Mircea Solcanu a devenit din ce în ce mai rar prezent la TV după retragerea sa din televiziune. Recent, însă, a făcut o excepție și a participat la podcastul lui Cătălin Măruță. În cadrul acestui interviu, Măruță i-a adresat mai multe întrebări despre viața personală și despre carieră. Solcanu a vorbit deschis despre dificultățile întâmpinate în perioada de după retragerea din televiziune, subliniind cât de grea a fost adaptarea la noul stil de viață. 

„Te doare sufletul câteodată că nu mai bate nimeni la ușă sau nu te mai caută nimeni?”, l-a întrebat Măruță pe Mircea Solcanu, care era cunoscut de toate vedetele acum mai bine de 10 ani, chiar Cabral îi era partener de emisiune.

„Nu! Nu, pentru că Dumnezeu aude ce vorbesc oamenii respectivi când eu nu sunt de față. Bănuiesc că nu mai bat pentru că așa își manifestă Dumnezeu iubirea față de mine. Eu, poate, i-aș primi la fel, că doar, Doamne iartă-mă, nu mi-au făcut nimic, și, chiar dacă mi-ar fi făcut, ce? Toate trec!”, i-a povestit Mircea Solcanu, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Acasă La Măruță (@acasalamaruta)

Te-ar putea interesa și: Ce spune Mircea Solcanu despre căsătoriile între persoane de același sex în România, după ce s-a pocăit: „Va crește numărul divorțurilor și…”

Cât de grea este singurătatea pentru Mircea Solcanu

După ce s-a retras din televiziune în urmă cu 11 ani, Solcanu a vorbit deschis despre dificultățile și provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul acestei perioade. În timpul discuției, el a abordat tema singurătății și a recunoscut că s-a considerat dependent de oameni, mărturisind cât de grea a fost adaptarea la o viață lipsită de interacțiunea constantă cu cei din jur.

Această confesiune sinceră a fost o ocazie rară pentru fani de a afla mai multe despre viața personală a fostului prezentator și despre cum a gestionat schimbările majore după retragerea din lumina reflectoarelor.

„Băi, e grea! Dacă cineva mi-ar fi spus să o aleg, n-aș fi ales-o niciodată în viață pentru că tot timpul m-am considerat dependent de oameni și așa. Și uite că, de fapt, mă înșelam.”, a continuat Mircea Solcanu.

Te-ar putea interesa și: Cum s-a transformat viața lui Mircea Solcanu, după ce a devenit penticostal: "Am închis multe capitole, cum ar fi ..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel