Mirela Vaida a izbucnit după ce Mădălin a murit urmărind un presupus amant. Subiectul despre care nu vorbește nimeni în acest caz dramatic
Data actualizării:
Data publicării:
Toată România a vorbit despre Mădălin, tânărul care a murit într-un accident rutier în Olt.

Se pare că Mădălin a urmărit cu mașina un băiat despre care credea că umblă cu iubita lui, aceasta fiind o minoră. În cursa nebună, Mădălin a pierdut controlul volanului și a lovit un copac.

Presupusul „amant” al fetei a spus că minora și Mădălin nu mai formau un cuplu de jumătate de an, însă el refuza să accepte acest lucru.

 

„Ea îi spunea lui să o lase în pace, am sute de mesaje. Nu eram amantul, în niciun caz, să fie clar. Mădălin știa de mine de șase luni, știa că eu am o relație cu ea și el nu a vrut să se împace cu ideea asta. Era un om, nu vă doresc vreodată să întâlniți o fată sau un băiat de genul acesta, să nu-l cunoști, de fapt, până intri într-o relație cu el”, a povestit șoferul pe care îl urmărea Mădălin atunci când s-a produs accidentul rutier”, a povestit „presupusul amant” la Acces Direct.

 

Dar dincolo de această poveste trafică în care un om a murit, Mirela Vaida a tras un semnal de alarmă în speranța că astfel de situații nu se vor mai repeta.

 

Realizatoarea emisiunii a zis că nu este normal ca o fată de 13-14 ani să se mute în casa părinților ei cu iubitul său.

 

„Înțeleg că acest băiat a locuit în casa fetei vreo doi ani. Să mă ierte Dumnezeu. Nu am eu dreptul să dau sfaturi, dar... La o fată de 14 ani, se mută băiatul în casă?! Pun pariu că nu dormeau unul cu ursulețul de pluș, iar unul cu păpușica! Pun pariu că dormeau împreună! Unde ajungem? Nu înțeleg! Fata avea 13 ani, iar băiatul 20. Știți că, în mod normal, el intra la viol automat! Trebuie să vorbim și despre aceste lucruri dincolo de speța noastră tragică. Haideți să vorbim un pic și despre lucrurile care nu ar trebui să se facă.

 

Mă gândesc, în primul rând, la părinții acelei fete. De ce au permis să se ajungă așa? Tot lanțul acesta a dus la moartea lui. Lași o fată de 14 ani să se mute, cu iubitul ei, în casa ta, ca părinte? La 13 ani să intre într-o relație? Unde ajungem? Nu știu... este cumplit. Trebuie să tragem și un semnal de alarmă”, a zis Mirela Vaida la Antena 1.

 

VEZI ȘI: Mirela Vaida: Vine această generație și vinde pământul ca să-și ia BMW-uri, să plimbe gagici de 14 ani prin sat. Apoi bagă 250 km/h și - Doamne ferește - sfârșesc într-un copac:

https://spectacola.ro/38587

 

 

 

O diferență de vârstă de șase ani la aceste vârste poate ridica unele întrebări și preocupări legitime. La 14 ani, fetele sunt în general încă în proces de dezvoltare emoțională și socială, iar un băiat de 20 de ani este probabil într-o etapă de viață și de maturitate mai avansată. Există riscuri legate de această diferență de vârstă în ceea ce privește puterea și influența în relație.

Este important să fie luate în considerare aspecte precum maturitatea emoțională, nivelul de dezvoltare și experiența de viață a ambilor indivizi. O relație sănătoasă necesită o comunicare deschisă, respect reciproc și o înțelegere a limitelor personale și ale partenerului.

 

 

VEZI ȘI: Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă:

https://www.spectacola.ro/teorie-incredibila-despre-cancer-prof-dulcan-ce-spun-acum-ma-cutremura-am-vrut-sa-o-zic-la-tv-dar-mi-a-fost-teama_38515.html

 

VEZI ȘI: Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut:

https://www.spectacola.ro/mircea-badea-dupa-ce-a-facut-oana-ionita-ceva-mai-rau-mai-scarbos-mai-oribil-n-am-vazut_38462.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Editor Team
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel