Mirela Vaida, apariție neașteptată la televizor. Cum a apărut prezentatoarea pe post: „Sper să vă obișnuiți și așa, că tot eu sunt”
Data actualizării:
Data publicării:
Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct, Mirela Vaida, și-a surprins telespectatorii cu o apariție neașteptată la emisiunea „Acces Direct”. 

Mirela Vaida nu traversează deloc o perioadă bună. De câteva zile bune, prezentatoarea TV trece prin numeroase probleme. După ce săptămâna trecută a fost foarte răgușită și abia mai putea să vorbească, Mirela Vaida i-a luat și astăzi prin surprindere pe telespectatori.

Mirela Vaida, apariție neașteptată la televizor. Cum a apărut prezentatoarea pe post: „Sper să vă obișnuiți și așa, că tot eu sunt”

Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct a mărturisit că a făcut o iritație la ochi și în această perioadă sunt foarte sensibili. Din acest motiv, Mirela Vaida a anunțat că este nevoită să poarte ochelari de vedere. 

„Sunt eu, eram răgușită săptămâna trecută, acum mi-am pus și ochelari, căci noi îmbătrânim, nu întinerim. Am făcut o iritație a ochilor, că am și ochii foarte sensibili, sunt toată o sensibilă. Am zis că nu o să mă machiez săptămâna asta și să îmi pun niște ochelari. Sper să vă obișnuiți și așa, că tot eu sunt. După voce se pare că o să mă cunoașteți, dar încă mai am nevoie de câteva zile să îmi revin”, a mărturisit Mirela Vaida, la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Captură video: YouTube/Acces Direct

Te-ar putea interesa și: Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare despre cele trei sarcini pierdute: „O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat, slăbești”

Te-ar putea interesa și: Mirela Vaida, adevărul despre operațiile estetice. În pragul vârstei de 42 de ani, vedeta dă cărțile pe față

Mirela Vaida, mărturisiri despre momentul în care a fost atacată cu un bolovan la Acces Direct

Mirela Vaida a fost invitată recent în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, unde a făcut dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut în urmă cu trei ani, atunci când o femeie a intrat în platoul emisiunii „Acces Direct” și a aruncat în ea cu un bolovan. Prezentatoarea TV a mărturisit că timp de două luni după acel atac a fost nevoită să meargă cu o gardă de corp după ea. 

„Multă lume m-a acuzat că noi am regizat asta. Lumea știa că noi facem chestii senzaționale, dar eu nu fac chestii senzaționale pe sănătatea mea sau pe sufletul meu. Că vor invitații să facă ei chestii senzaționale pe care le aprobi în prealabil cu ei, da, e problema lor, e viața lor, dar aici era o chestiune la care nu se aștepta nimeni. Am rămas toți șocați.

S-a spart podeaua, iar femeia aceea a trebuit să fie ținută de câțiva colegi de-ai mei care au avut inspirația să găsească o draperie mare din catifea să o acopere, să o îmbrace și să o țină acolo până a venit Poliția. (...) Două luni de zile după acel eveniment am avut securitate și pază de corp non-stop. Cine mă vedea credea că sunt Madonna. Nu, nu eram Madonna. Eram un suflet hăituit. Așa mă simțeam. Aveam mașină de securitate și înainte și după mine, în spatele meu. Eu mergeam în mijloc și așa mă duceau până acasă la Snagov, 30 de km”, a mărturisit Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Cum au reacționat copiii Mirelei Vaida când au aflat că mama lor a fost atacată cu un pietroi în direct: „Asta a fost cea mai mare luptă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel