Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”
Data publicării:
Mirela Vaida și-a spus părerea cu privire la scandalul momentului.

După ce ambele seri de concert Coldplay de la București au luat final, iar apele s-au mai liniștit, Mirela Vaida și-a spus și ea părerea cu privire la scandalul care zilele acestea a fost peste tot. Astfel, vedeta spune că nu a participat la show-ul din țara noastră, însă a avut parte de această experiență inedită în Atena, acolo unde Mirela Vaida spune că lucrurile s-au desfășurat complet diferit. Pe această cale, prezentatoarea TV nu înțelege de ce organizatorii s-au gândit să pună la cale un astfel de moment controversat doar în România, iar în restul țărilor nu.

„A trecut nebunia Coldplay, ne liniștim și noi, ne revenim la treburile noastre, am stat și m-am uitat ca la un spectacol la tot ce s-a întâmplat în România în ultimele zile. Eu am fost la concert în Atena, pentru că știam că nu voi putea ajunge în România din cauză că am avut miercuri un spectacol la Sala Palatului și oricum terminam emisiunea în direct la ora 19:00, deci ar fi fost greu să ajung la timp. Am ales să merg în Atena, în Grecia, și să mă bucur de un spectacol civilizat și necontroversat.”, a transmis Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Citește și: Loredana Groza, lecție pentru cei care l-au huiduit pe Babasha la Coldplay: „Am fost aproape singura care s-a ridicat și a aplaudat”

Mirela Vaida, semne de întrebare după concert

Astfel, Mirela Vaida nu înțelege motivul pentru care la noi în țară organizatorii și-au dorit să aducă în atenție un astfel de moment muzical cum s-a întâmplat în țara noastră.

„Acum stau și mă întreb, că toată lumea își dă cu părerea, deci trebuie să-mi dau și eu, de ce au ales totuși cei de la Coldplay să facă acest moment, deși știau să s-ar putea să fie controversat, din moment ce la Atena nu l-au făcut. Acolo nu au făcut nimic legat de incluziune, de toleranță. De ce?”, a continuat prezentatoarea. 

VEZI și: Gestul neașteptat făcut de Bogdan de la Ploiești, după ce Babasha a fost huiduit la Coldplay. Și-a uimit toți fanii chiar în timpul concertului

Mirela Vaida, despre concertul de la Atena

Mai mult, Mirela Vaida spune că la Atena momentele speciale au fost alese în concordanță cu genul muzical interpretat de trupa celebră, lucru care acolo nu a trezit niciun fel de controversă.

„La Atena a fost full, sold out a cântat o solistă cred din Grecia, foarte tare, a cântat genul Coldplay, civilizat, frumos. Acolo nu a fost nicio controversă, acolo Coldplay și-a făcut spectacolul de când a intrat, până a terminat. Întrebarea mea este de ce în România a ales să facă altceva? Ca și cum știa că este o problemă cu toleranța, rasismul sau cu manelele. A fost o chestiune pe care și-au asumat-o? Sau au făcut așa, să vadă și ei ce iese, iar apoi au rămas șocați de ce a putut să iasă. Două zile s-a vorbit doar de Coldplay și mă întreb dacă a fost ceva de PR sau nu. De ce nu a făcut la fel în toate țările? Atunci știam că va urma și la noi o surpriză pentru care trebuie să fim pregătiți și în sensul pozitiv și negativ.”, a încheiat ea.

Citește și: Mihai Morar, reacție controversată după ce Babasha a cântat la Coldplay: „Ar trebui să spargem și zidurile Ateneului și să îl vulgarizăm?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 24 - 30 iunie 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea parte de câștiguri

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”




pixel