Mirela Vaida, decizie radicală: ”Avem termen 13 august”. Are legătură cu soțul ei
Data publicării:
Mirela Vaida a luat o decizie împreună cu soțul ei, pe care le-a împărtășit-o fanilor în mediul online.

Mirela Vaida și soțul ei au una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc, mândrindu-se cu trei copii superbi. Chiar dacă viața sentimentală pare a fi una perfectă, cei doi se confruntă totuși și cu o problemă. În curând, se apropie vacanța binemeritată de la malul mării pe care cuplul o așteaptă din plin. Până atunci însă, celebra prezentatoare și partenerul ei și-au impus să slăbească, cei doi obținând deja și câteva rezultate. Mirela Vaida a povestit totul pe rețelele de socializare, unde le-a explicat fanilor și de ce au luat această decizie.

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! Avem termen: 13 august. De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce. Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.

În momentul ăla zici: băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie. Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele. De ce? Că nu se duc. Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani.. de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut.”  a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Poale-n brâu moldovenești cu brânză. Rețeta Mirelei Vaida

Cât a slăbit Mirela Vaida în două zile

Chiar dacă s-a apucat de dietă abia de două zile, Mirela Vaida le-a povestit impresionată fanilor săi faptul că deja a obținut și rezultate vizibile.

”Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50. Până pe 13 august când plec în vacanță trebuie să slăbesc 5 kg. Eu am ținut multe diete. M-am apucat de dietă de două zile și astăzi am văzut deja rezultate. 

Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile.”, a mai spus vedeta.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Chiar dacă acum cuplul celebru pare a fi în culmea fericirii, prezentatoarea povestea recent faptul că înainte să aibă această familie numeroasă s-a chinuit extrem de greu pentru a deveni mamă, fiind susținută la orice pas de soțul ei.

”Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate,  are nu înțelege c cânt. Pe primul copil l-am făcut foarte greu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți, și nu eram. Cu toată agitația asta, alergătura am pierdut două sarcini, dar urâte cu hemoragii, fix pe scenă, unde nu puteai face nimic. Am fost puternică, dar am suferit foarte mult, dar am luat apoi calea mănăstirii, a bisericii, să întreb de ce mi se întâmplă mie asta.”, a povestit Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira.

Mirela Vaida a fost într-o relație cu un cântăreț, înainte să-și cunoască soțul. Despre cine e vorba

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  familie  mirela vaida  sot 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel