Mirela Vaida, devastată de moartea lui Alexandru Arșinel: „Sunt şocată. N-am procesat informaţia”
Data actualizării:
Data publicării:
Mirela Vaida a fost extrem de afectată să audă că Alexandru Arșinel a murit.

Mirela Vaida este una dintre persoanele publice care s-au arătat a fi extrem de afectate de această pierdere uriașă pe care a suferit-o lumea actoricească, moartea lui Alexandru Arșinel. Chiar dacă știa că Maestrul este încercat de multe probleme de sănătate, vedeta a sperat până în ultima clipă că acesta se va întoarce acasă sănătos. Celebra prezentatoare de la Acces Direct mai spune că îi datorează extrem de multe lucruri actorului, care a susținut-o necondiționat în carieră.

„N-am procesat niciodată informaţia că maestrul Arşinel ar putea să nu mai fie, la fel cum nu am putut luni de zile să accept ideea că Stela Popescu nu mai e.

L-am aşteptat tot timpul pe maestrul Arşinel să se întoarcă acasă. Teatrul de Revistă era casa lui, el acolo reîntinerea, acolo nu mai avea nicio boală. Când începea să cânte, era ca un copil plin de bucurie, îi sclipeau ochii.

Sunt şocată…nu am vrut niciodată să accept că toată perioada se va termina aşa, nu am vrut să accept.Îi datorez foarte multe, m-a angajat, a crezut în mine, m-a distribuit în spectacole, mi-a dat un câmp de exprimare artistică, iar asta pentru mine a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care o voi împărtăşi copiilor şi nepoţilor care nu îl vor vedea decât în filme. Sunt devastată”, a declarat, joi, Mirela Vaida, la scurt timp de la moartea lui Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Viorel Lis, devastat de moarte actorului

Și Viorel Lis a suferit cumplit când a auzit că s-a tras definitiv cortina pentru marele actor Alexandru Arșinel. Soția sa a povestit pe Facebook întreaga întâmplare emoționantă, în care spunea că nu-l putea opri pe fostul edil din plâns, din cauza veștii cumplite pe care o auzise. 

„A plâns Vio în seara asta când a auzit vestea cu domnul Arșinel. Știam că o sa-l emoționeze. Tot ma gândeam cum să-l susțin, ce să-i zic să-l liniștesc. Cred ca e foarte greu să vezi cum se duc unul câte unul cei din generația ta...și asta îți aduce aminte și de vârsta ta .... L-a apreciat mult ca actor și i-a arătat efectiv acest lucru, el l-a numit director la teatru pe timpul lui. Dar totul are un început și un sfârșit. Dumnezeu să-l odihnească. Rămâne pentru totdeauna un simbol al Teatrului de Tevistă din România.”, a scris și Oana Lis pe Facebook. 

Când va avea loc înmormântarea lui Alexandru Arșinel și ce va lua actorul cu el, în sicriu

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Sicriul său a fost depus astăzi, la Teatrul „Constantin Tănase”, unde toți cei care l-au iubit îi pot aduce marelui actor un ultim omagiu. Potrivit primei surse citate, acesta va fi înmormântat pe 2 octombrie, la Cimitirul Bellu, acolo unde avea locul asigurat de mai mulți ani de zile. Mai mult, cei doi băieți ai regretatului artist se pare că-i vor respecta toate dorințele tatălui său, astfel încât vor pune lângă el, în sicriu, pălăria, costumul și butonii favoriți. Sâmbătă, pe 1 octombrie, sicriul va fi depus la Capela Bellu, unde va sta până în ziua înmormântării.

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai iubiți actori români, lăsând astfel o durere uriașă atât în sufletele oamenilor care l-au urmărit în decursul acestor ani, cât și în inimile colegilor de breaslă. 

Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accident


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  alexandru arsinel  mirela vaida  moarte  viorel lis 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel