Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare despre cele trei sarcini pierdute: „O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat, slăbești”
Data publicării:
Mirela Vaida a făcut câteva confesiuni din perioada în care a suferit mai multe pierderi de sarcină.

Mirela Vaida a fost invitată în cadrul podcastului Gând la Gând Cu Teo, unde a făcut mai multe dezvăluiri emoționante din viața personală. Nu este prima dată când vedeta vorbește despre greutățile pe care le-a întâmpinat, până să devină mamă, însă acum a oferit mai multe detalii despre acea perioadă neagră din viața sa. Până să se bucure de cei trei copii pe care îi are în prezent, aceasta a pierdut 3 sarcini, care au marcat-o extrem de tare în perioada aceea. 

„Știi care a fost problema cu sarcinile? Eu avusesem și niște probleme de sănătate, pentru care a fost nevoie de o intervenție. Plus că eu, neavând mașină pe vremea aia, mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna în frig, așteptam să ajung la facultate, și cred că toate m-au adus în acel punct, care a fost foarte greu. Eu eram deja căsătorită cu soțul meu de 6 ani, se făcuse 2014 și tot rămâneam însărcinată, pierdusem 2 sarcini. Bunica la fel pățise, mama la fel și a trebuit să merg la multe investigații. Mă panicasem, chiar dacă eu eram în televiziune, era ceva ce lipsea.”, a declarat Mirela Vaida, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir. 

VEZI și: Cum au reacționat copiii Mirelei Vaida când au aflat că mama lor a fost atacată cu un pietroi în direct: „Asta a fost cea mai mare luptă”

Și-ar dori să devină din nou mamă pe viitor

Chiar dacă a fost nevoită să treacă prin extrem de multe greutăți, în final, vedeta a reușit să devină mamă pentru 3 copii minunați, pe care îi crește astăzi cu toată iubirea posibilă. Cu toate acestea, deși are deja casa plină, Mirela Vaida spune că nu exclude posibilitatea de a deveni mămică și pentru a patra sau chiar pentru a cincea oară.

„Atunci mi-am dat seama că e o problemă, am început investigațiile. Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat, că în loc de 1 oră, intervenția a durat 4 și că va fi nevoie de multe fertilizări in vitro pe viitor. Iar plânsete, depresie și m-am rugat la Dumnezeu, asta am făcut. Aș mai face încă o copil sau doi,  soțul meu zice că nu. I-am alăptat pe toți trei, lucrurile nu mai sunt atât de ușoare la vârsta noastră, nu am făcut copii la tinerețe, vrem să-i vedem și mari, să vedem nepoții, iar dacă ne apucăm să-i facem acum..Te gândești puțin la răbdare, timp, îți blochează viața.”, a continuat ea. 

Citește și: Jamila a pierdut definitv procesul împotriva Laurei Laurențiu: „Judecătorii din România nu sunt pregătiți așa ceva”. Daunele pe care trebuie să le plătească

Cum a pierdut cele 3 sarcini

Vedeta și-a adus aminte și despre momentele cumplite în care a pierdut cele 3 sarcini. Două dintre ele au avut loc chiar pe scenă, când aceasta avea în față un public numeros și când emoțiile erau la cote maxime. 

„Eu aș putea să zic că am pierdut 3 sarcini, la una dintre ele eram în 8 săptămâni, totul bine, foarte fericită, până am ajuns la control unde mi-a zis că era doar un sac fără embrion în el, mi-a zis că eu mă voi umfla, voi fi ca o gravidă, dar nu am copil, asta se întâmplă la un milion de cazuri. Asta venea după ce pierdusem 2. O iei razna, plângi, nu te mai ridici din pat, slăbești, te simți vinovată față de soțul tău, spui că nu ești bună de nimic, după care te liniștești și mergi a Biserică și te rogi. Eu prima sarcină am pierdut-o pe scenă, în timp ce cântam, a doua oară s-a întâmplat tot pe scenă, la teatru.”, mai spune ea.

Citește și: Șerban Pavlu, complet uimit de un actor din Clanul: „Pentru mine e un șoc. De unde are tehnica, de unde știe?”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel