Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”
Data publicării:
Mirela Vaida și-a anunțat fanii că nu va fi prezentă miercuri, 7 iunie, în emisiunea Acces Direct.

În cursul emisiunii de pe 6 iunie 2023, Mirela Vaida le-a spus telespectatorilor faptul că va lipsi ziua următoare, pe 7, de la pupitrul emisiunii Acces Direct. Sunt rare momentele în care vedeta nu-și face apariția pe micile ecrane, astfel încât acest lucru i-a îngrijorat imediat pe fani. Totuși, aceasta a ținut imediat să clarifice situația, spunând faptul că lipsește „motivat.” Familia acesteia trece printr-o perioadă foarte grea, întrucât socrul prezentatoarei, respectiv tatăl soțului ei, s-a stins din viață. Toți au fost nevoiți să plece astfel de urgență la Cluj, pentru a fi alături de întreaga familie îndurerat.

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj.

Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea”, a spus acesta.

Citește și: Mirela Vaida: „Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic”. Cum arată viața prezentatoarei TV, dincolo de celebritate / EXCLUSIV

Ce meserie a avut socrul Mirelei Vaida

Mai mult, vedeta i-a anunțat pe toți cei care l-au cunoscut pe socrul său să vină să-i aducă un ultim omagiu, acolo unde va fi înmormântat. Se pare că Alexandru Vaida a fost extrem de cunoscut în orașul său, întrucât era profesor, lucra în jurnalism, dar avea legături și cu ingineria. 

„Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm”, a spus vedeta, care este în doliu.

Citește și: Mirela Vaida, secretul siluetei: „Încerc trei zile pe săptămână să...” Ce program alert are zilnic vedeta / EXCLUSIV

Ce educație le oferă cei doi copiilor lor

Chiar dacă soțul Mirelei Vaida nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor, asemenea vedetei, Mirela Vaida ne declara recent faptul că bărbatul o sprijină și o ajută foarte mult în educația copiilor. El este partea autoritară din casă, astfel încât micuții ascută imediat de acesta, fără prea multe comentarii.

„Eu sunt părintele mai bun, iar soțul meu este cel care se ocupă de ordinea și disciplina din casă, el zice doar o dată, iar lucrurile se respectă. Trebuie să recunosc că, fiind mamă, sunt mai înduioșată, sunt mai ușor de convins, ei știu exact ce să facă pentru a mă îndupleca, dar am și eu niște condiții. Dacă îi văd că sunt cuminți, ascultători, dacă au rezultate bune la școală și își îndeplinesc micile sarcini din casă, sigur că le fac pe plac. Nu sunt un părinte care să le dea copiilor tot ce cer, fără să nu ceară nimic în schimb. Sunt un părinte care vrea să-și clădească o relație de prietenie, colaborare cu copilul, eu îi cer lui niște sarcini, el le îndeplinește, iar atunci eu încerc să îi fac și micile plăceri, cam așa funcționează la noi. Dar nu exagerăm în nicio situație și nu cumpărăm lucruri doar de dragul de a le cumpăra. Impunem niște limite și avem niște principii, însă între mine și soțul meu, eu clar sunt părintele mai permisiv, din păcate.”, spunea în trecut Mirela Vaida pentru Spectacola.

VEZI și: Mirela Vaida, rețetă de ciorbă de perișoare: „Facem un borș bogat, ca în zona Moldovei”. Ingredientul secret folosit de prezentatoare


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: doliu  familie  mirela vaida  socru  sot 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel