Mirela Vaida, în lacrimi. Omagiu pentru Alexandru Arșinel: „A fost un om care n-a făcut niciodată rău, indiferent de ce ar spune unii sau alții”
Mirela Vaida a fost invitată în emisiunea „Golden Hour cu Jessie” moderată de Jessie Baneș la Gold FM, unde a vorbit cu regret despre marele actor Alexandru Arșinel, cel despre care spune că i-a fost mentor și că i-a schimbat radical viața, încurajând-o să meargă pe drumul muzicii.


Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Marele actor s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, iar ultimele săptămâni de viață le-a petrecut în spital. 


Mirela Vaida a ținut să-i aducă un omagiu lui Alexandru Arșinel în timpul emisiunii „Golden Hour cu Jessie” moderată de Jessie Baneș la Gold FM, unde a vorbit cu mult respect despre cum l-a cunoscut și ce fel de relație a existat între cei doi.


„Am fost extrem de mâhnită, pentru că mi-am dat seama că eu am prins niște vremuri în care am mai apucat să-i cunosc pe acești mari actori: Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Nae Lăzărescu. În ultimii ani au plecat toți, unul după altul. Pentru mine Arșinel a fost un om care n-a făcut niciodată rău, indiferent de ce ar spune unii sau alții. Arșinel avea așa, un crez al lui: ‘Dom‘le, eu nu fac rău oamenilor‘. El știa despre toate problemele din teatru. De câte ori putea, se implica să-i ajute pe cei care aveau probleme și era foarte înțelegător.”, a declarat Mirela Vaida în emisiunea de la Gold FM.

Cum i-a schimbat viața

Mirela Vaida spune că Alexandru Arșinel i-a schimbat viața. Artista spune că pe vreme când era solistă în teatrul coordonat de Arșinel, acesta a  luat-o  sub aripa lui și a îndrumat-o în cariera sa artistică. 


„Multă lume mi-a reproșat: ‘de ce nu te-ai apucat chiar tu de folclor? Aveai tot ce-ți trebuia‘. Ceva din mine mi-a spus că mi-ar plăcea să încerc mai multe lucruri și să nu rămân doar cu asta, mai ales că eram studentă la Facultatea de Drept din București și tocmai mă angajasem și la Teatrul de Revistă. Voiam să fac câte puțin din toate. Dacă aș da timpul înapoi, m-aș apuca mult mai devreme de asta. Regret că am început să cânt abia de anul trecut, dar mă bucur că am ajuns să fiu propriul producător și să fac ceea ce-mi place. Totuși, mi-a fost destul de greu să fac lumea să înțeleagă că numele meu nu se leagă doar strict de televiziune și de emisiunile de unde mă cunosc ei”, a mai spus prezentatoarea TV pentru sursa citată. 

 

 

Mirela Vaida, devastată de moartea lui Alexandru Arșinel: „Sunt şocată. N-am procesat informaţia”

 

Mirela Vaida este una dintre persoanele publice care s-au arătat a fi extrem de afectate de această pierdere uriașă pe care a suferit-o lumea actoricească, moartea lui Alexandru Arșinel. Chiar dacă știa că Maestrul este încercat de multe probleme de sănătate, vedeta a sperat până în ultima clipă că acesta se va întoarce acasă sănătos. Celebra prezentatoare de la Acces Direct mai spune că îi datorează extrem de multe lucruri actorului, care a susținut-o necondiționat în carieră.

„N-am procesat niciodată informaţia că maestrul Arşinel ar putea să nu mai fie, la fel cum nu am putut luni de zile să accept ideea că Stela Popescu nu mai e.

L-am aşteptat tot timpul pe maestrul Arşinel să se întoarcă acasă. Teatrul de Revistă era casa lui, el acolo reîntinerea, acolo nu mai avea nicio boală. Când începea să cânte, era ca un copil plin de bucurie, îi sclipeau ochii.

Sunt şocată…nu am vrut niciodată să accept că toată perioada se va termina aşa, nu am vrut să accept.Îi datorez foarte multe, m-a angajat, a crezut în mine, m-a distribuit în spectacole, mi-a dat un câmp de exprimare artistică, iar asta pentru mine a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care o voi împărtăşi copiilor şi nepoţilor care nu îl vor vedea decât în filme. Sunt devastată”, a declarat, joi, Mirela Vaida, la scurt timp de la moartea lui Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 04 oct 2022, 10:19

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă