Mirela Vaida, mesaj emoționant de Ziua Națională a României: „Acasă e aici, în vatra noastră”
Mirela Vaida a transmis un mesaj emoționant pentru toți românii cu ocazia zilei de 1 decembrie. 

Astăzi este o zi emoționantă pentru toți românii, indiferent cât de departe s-ar afla de casă. La data de 1 Decembrie, începând din 1990, este sărbătorită Ziua Naţională a României. În 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia adopta rezoluţia Unirii Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.


Vedetele din România au transmis mesaje emoționante cu ocazia acestei zile speciale. Mirela Vaida a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj pentru toți românii, fie ei plecați departe de locurile natale. Vedeta s-a fotografiat alături de fiica ei, ambele îmbrăcate în portul național. 


"La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni! Să fim uniti, împliniți, sănătoși, să nu ne uităm rădăcinile, neamul din care venim, tradițiile, doinele, poeziile! Să ne creștem copiii în credință fata de Dumnezeu, să-i învățam să-și iubească limba, bunicii, tara, folclorul! Oriunde ne vă purta destinul, să nu uitam niciodată cine suntem: un popor bogat, sufletist, iubitor de familie, de tradiție, de neam. Și, oricât am fi de departe, să nu uitam că "acasă" trebuie să ne adunam întotdeauna! Acasă e aici, în vatra noastră, Romania! La mulți ani, romani, oriunde v-ați afla! Dumnezeu să fie cu noi, cu fiecare, în fiecare ceas! La mulți ani, Romania”, a scris Mirela Vaida pe Facebook. 

 

 

Alex Bodi, mândru că este român: „Să purtăm numele de român cu demnitate”


„Având în vedere că eu am plecat din România de la 18 ani, acest lucru m-a apropiat și mai tare de țară! Și în străinătate am fost mereu mândru că sunt român și chiar și acum, oriunde merg, o spun cu mare drag. Indiferent de ce ne oferă alte țări, pentru mine România e cea mai frumoasă, începând de la peisaje, natură, tradiții, mai ales acum, în prag de Sărbători. Și e păcat că lumea nu mai pune cu adevărat preț și devine totul “superficial”, ca să zic așa! Indiferent unde ne duce viața, eu zic că mereu ne vom întoarce în țara noastră și va trebui să ne respectăm strămoșii pentru ce au făcut pentru noi, iar noi să purtăm numele de român cu demnitate!”, a declarat, plin de entuziasm, Alex Bodi, pentru Click!


Simona Halep, mesaj de Ziua Națională a României


Simona Halep nu a putut trece peste această zi specială și a publicat pe pagina de Instagram un mesaj de 1 Decembrie. Celebra tenismenă a postat o fotografie cu cele trei culori care ne reprezintă țara.


"La mulți ani România!", a scris Simona Halep.


Vlăduța Lupău a lansat piesă specială de 1 decembrie


Vlăduța Lupău a lansat cu ocazia Zilei Naționale a României melodia ”Mare e lumea”, în colaborare cu Jador și Costi Ioniță. „România e casa mea, e totul pentru mine! Iar 1 Decembrie îl sărbătoresc cântând pentru cei care mă iubesc. La mulți ani, români”, a declarat Vlăduța Lupău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 01 dec, 12:04

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare