Mirela Vaida: „Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic”. Cum arată viața prezentatoarei TV, dincolo de celebritate / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Mirela Vaida a povestit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre principiile după care și-a educat copiii și despre acuzațiile pe care le-a primit de-a lungul timpului, de la diferiți urmăritori.

Mirela Vaida se poate mândri cu una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc, dar și cu una dintre cele mai longevive căsnicii. După ce iese de pe platourile de filmare, vedeta este o mămică cu normă întreagă, o soție, dar și o gospodină desăvârșită. Chiar dacă pentru foarte mulți oameni, viața cu trei copii mici poate părea o adevărată provocare, celebra prezentatoare TV este foarte relaxată în această privință, desfășurându-și activitatea zilnică după un program foarte bine prestabilit. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida a vorbit despre micile provocări pe care o femeie cu o carieră, dar și o familie numeroasă, le întâmpină zilnic. 

„Eu las copiii dimineața, la ora 8:00, la școală. După școală, soțul meu se ocupă să-i ducă la activitățile extracurriculare: sport, balet, pian, fotbal, tenis, înot, le avem și pe acestea împărțite pe zile. Luni facem ceva, marți altceva, în fiecare zi este ceva nou. Ducem copiii de mici să practice diferite sporturi, chiar dacă nu este ușor nici pentru soțul meu, care vine de la serviciu și deja trebuie să ia copiii și să-i ducă la 20 de km distanță sau pe unde are fiecare activitățile, dar până la urmă în viață muncim pentru copii. Seara, în jurul orei 19-20, ne întâlnim cu toții acasă, stăm două ore de vorbă, după care începe rutina de seară, care este și ea cu reguli clare. Adică cu rugăciune, poveste de seară, spălat pe dinți și tot așa.”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Seara este destinată petrecerii timpului în familie

Dacă ziua se întâlnesc destul de rar cu toții, cina este prilejul perfect pentru a discuta cele mai importante subiecte ale zilei și de a petrece timp cu întreaga familie. După ce îi culcă pe toți cei trei copii, Mirela Vaida își alocă puțin timp pentru a petrece și cu soțul ei, înainte de culcare. 

„Copiii trebuie să adoarmă cu mine, nu se poate altfel. Fetița doarme singură, dar băieții, mai ales cel mic, nu vrea să doarmă fără mine, și atunci eu adorm între ei, de multe ori chiar adorm, îmi dau seama apoi și fug jos, la soțul meu, care se uită la televizor și mai stăm puțin de vorbă. Nu foarte mult, pentru că suntem obosiți, dar în general seara stăm împreună. Petrecem timp și cu ei, îi întrebăm cum a fost la școală, controlăm temele, lucruri normale. Weekendurile însă sunt libere, nu avem activități, mai am eu evenimente sau spectacolele la teatru, dar ziua încercăm să stăm cu ei, mergem în vizită, primim oaspeți, facem grătare, stăm pe relaxare. Cam așa arată programul. Nu este ușor, dar ne-am obișnuit cu el și nu-l mai concepem altfel și nici nu îl simțim ca pe-o corvoadă. Poate că a fost greu cu copii când am avut doar unul sau doi, dar cu trei nu mai pare greu.

Faptul că au venit unul după altul, m-a ajutat să mă obișnuiesc cu greul. Cu doi copiii mici, să rămâi însărcinată cu al treilea și am avut de toate, de la gripă de tip A, până la toate bolile cu febră mare, m-a ajutat să trec prin spaime mari, deci acum nu mă mai sperie nimic, sunt relaxată, am situația sub control, iar copiii trebuie să fie participativi. Avem animale în curte, avem pisoi, pentru că mereu mă întreabă lumea ce fac cu atâtea pisici. Ce să fac, le creștem, mai ales că stăm la curte, într-un sat practic, pisicile umblă, nu le ținem în casă, avem căței, responsabilizăm copiii în acest mod. Îi punem să se joace cu ei, să le facă curat, să le dea de mâncare, ne dorim o viață în care fiecare să aibă rolul lui. La fel și la mâncare. Când gătesc, îi implic, îi pun să mă ajute la frământat aluatul, să facem gogoși, dacă facem prăjituri, mă ajută la mixer, la blat, îi implicăm.”, ne-a mai dezvăluit aceasta.

Mirela Vaida, secretul siluetei: „Încerc trei zile pe săptămână să...” Ce program alert are zilnic vedeta / EXCLUSIV

 

„Multă lume mă scuză că eu nu fac nimic”

În timp ce vedeta are un program extrem de aglomerat, care-i implică mereu și pe cei mici, aceasta primește diferite acuzații de la urmăritorii săi, care nu văd niciodată eforturile făcute de aceasta.

„Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic, pentru că sunt toată ziua plecată și că, de fapt, am oameni plătiți care fac totul. cine nu știe, normal că vorbește. Eu știu foarte bine cum mă ocup de casa mea și de copiii mei. Într-adevăr, am o bonă, pentru că nu avem cu cine să îi lăsăm când plec eu la serviciu, trebuie să fie cineva cu ei. Bona este deja parte din familia noastră, de mai bine de șase ani, dar, în rest, sunt mamă cu normă întreagă și cred că este normal să fie așa, pentru că toate mamele au serviciu, după care vin acasă, fac mâncare, spală, calcă și asta înseamnă să fii mamă. Nu e nicio chestiune pe care o fac eu în plus sau în minus.”, a continuat Mirela Vaida.

Cum au perceput copiii Mirelei Vaida celebritatea

„Pentru copiii mei sunt mama și atât. Ei văd că mă recunosc oamenii pe stradă sau mă strigă pe nume, dar pentru ei tot mama rămân și așa vreau să fie și în continuare. Acasă sunt soția și mama Mirela, nu are legătură cu persoana publică. Sigur, ei au mai văzut pe Youtube, atunci când își mai caută filmulețe, desene animate, mai văd și melodiile mele sau rețetele și spun „Uite mami, suntem la televizor”. Au înțeles celebritatea și au perceput-o foarte relaxat. Eu îmi duc copii la o școală de stat de aici, din Snagov, de multe ori îi las la microbuz, cu ceilalți copii. Încerc să-i învăț normalitatea, simplitatea, modestia. Sunt o mamă ca oricare alta, cu aceleași griji și probleme. Nici nu vreau să-i fac să perceapă altceva. M-au văzut de mici la televizor și știau că mami e la serviciu.”, a conchis vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  familie  mirela vaida 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel