Mirela Vaida: Vine această generație și vinde pământul ca să-și ia BMW-uri, să plimbe gagici de 14 ani prin sat. Apoi bagă 250 km/h și - Doamne ferește - sfârșesc într-un copac
Data publicării:
Mirela Vaida a avut o reacție după ce Mădălin, un tânăr din Olt, orbit de gelozie, a murit într-un tragic accident.

Mădălin a fugit cu mașina după un „presupus amant” al unei minore cu care el a avut o relație. Tânărul gelos a sfârșit într-un copac din cauza vitezei.

 

În acest context, Mirela Vaida a vorbit, la modul general, despre tânăra generație care vinde pământurile bunicilor și străbunicilor, pentru a-și lua mașini. 

 

„Înțelegem că s-au vândut niște pogoane de pământ... - asta este o chestiune care pe mine mă sensibilizează foarte tare - pe care bunicii și străbunicii le-au muncit cu mâinile lor. Le-au lăsat moștenire, după ce s-au bătut frații și surorile la succesiune ca să aibă pogonul lui de pământ.

 

Și acum vine această generație și vinde pământul - poate unor români, poate unor cetățeni străini - ca să ne luăm niște BMW-uri, ca să plimbăm niște gagici de 14 ani prin sat, ca să ne dăm un pic mari. Eu aici nu vorbesc de Mădălin, ci de un exemplu de generație care are alte valori și care vinde toată munca și agoniseala unor părinți - singura lor avere - pentru a-și lua mașini. Și ce facem cu aceste mașini? Băgăm 250 km/h și Doamne ferește sfârșim într-un copac! Uitați-vă un pic cum poate fi viața asta de perfidă!”, a zis Mirela Vaida la Acces Direct.

 

În multe comunități, fenomenul tinerilor care vând pământurile moștenite de la bunici pentru a-și cumpăra mașini este unul cu repercusiuni grave. Această acțiune poate fi motivată de dorința de a obține rapid un nivel de confort material sau de a-și satisface anumite plăceri imediate, precum posesia unei mașini noi sau participarea la anumite activități sociale. Cu toate acestea, este important să înțelegem că această decizie poate avea consecințe pe termen lung atât pentru tineri, cât și pentru comunitățile lor.

Atunci când tinerii vând pământul moștenit, ei pot pierde legătura cu rădăcinile lor și cu tradițiile familiale. De asemenea, se poate diminua potențialul economic și de dezvoltare al comunității, deoarece terenurile agricole pot oferi o sursă de venit stabilă și sustenabilă în timp. Mai mult, investiția în mașini poate duce la dependență de un mod de transport care poate fi costisitor în întreținere și care poate prezenta riscuri în ceea ce privește siguranța rutieră.

 

VEZI ȘI: Mirela Vaida a izbucnit după ce Mădălin a murit urmărind un presupus amant. Subiectul despre care nu vorbește nimeni în acest caz dramatic:

https://www.spectacola.ro/mirela-vaida-a-izbucnit-dupa-ce-madalin-a-murit-urmarind-un-presupus-amant-subiectul-despre-care-nu-vorbeste-nimeni-in-acest-caz-dramatic_38585.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Editor Team
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel