Miroase a peşte în casa ta, deşi nu ai gătit. Poţi fi în PERICOL. Verifică imediat prizele!
Mirosurile ciudate din casă pot semnala probleme ascunse. Unul dintre mirosurile care trebuie să ne pună mereu în gardă este cel de peşte. 

În casă miroase de parcă ai fi gătit peşte, dar tu nu ai avut aşa ceva pe foc? Mirosul ar putea veni de la coşul de gunoi, de la mucegaiul care s-a format în casă sau chiar de la o vietate care a murit undeva în casă. Însă cea mai periculoasă cauză ar putea fi supraîncălzirea unui aparat electric sau a unei prize. 

Materialele plastice, polimerii şi cauciucurile folosite pentru a izola aparatele, corpurile de iluminat şi prizele electrice pot emana un miros de peşte atunci când se încălzesc. Urmăreşte mirosul până la sursă sau cercetează orice ar putea emana acest miros. Cel mai rău caz este acela în care mirosul vine de la o priză electrică sau un comutator. Dacă ignori acest miros, s-ar putea ajunge la un incendiu, scrie clickpentrufemei.ro.

CITEŞTE ŞI Curăță tava de cuptor arsă sau plină de grăsime cu acest ingredient din bucătărie. Câteva grame sunt de ajuns

Trucul simplu cu un cartof pentru a îndepărta petele de pe haine

 

Când spălăm hainele, putem găsi brusc pete care nu s-au curățat. Când acele pete sunt foarte vizibile și sunt pe haina noastră preferată, folosirea unor produse, precum clorul, poate dăuna foarte tare. De aceea, astăzi vă vom oferi un truc cu un cartof pentru a îndepărta petele de pe haine, fără a deteriora.

Există mai multe trucuri naturale pentru a ajuta la îndepărtarea petelor precum oțetul și chiar bicarbonatul, dar există un alt lucru pe care îl putem folosi și care nu lipsește niciodată din bucătăria noastră: cartoful! Acest aliment este bogat în amidon, care are o mare putere de absorbție împotriva dificultăților petelor, mai ales dacă sunt de clorofilă, adica dacă te-ai murdarit cu „verdele” unor legume sau chiar iarbă.

Nu trebuie să cheltuiți banii pe produse scumpe sau toxice, nici să riscați să vă deteriorați hainele cu lichide corozive. Acest truc, pe lângă faptul că este ecologic și natural, nu dăunează hainelor și este cu un aliment pe care îl puteți găsi în orice magazin. Chiar și un cartof vechi în fundul sertarului cu legume va fi la îndemână. VEZI MAI MULTE AICI

Data: 15 feb 2022, 09:20
Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Social
Tagurile articolului: incendiu  miros de peste  prize  truc 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Elena Merișoreanu, captură YouTube/ kanal d

Elena Merișoreanu, rețeta inedită de murături, pe care o prepară în fiecare toamnă. Care este ingredientul secret al artistei: „Așa îți ții bărbatul pe lângă casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...