Miruna Deaconescu, soția lui Omar Arnaout, primele declarații după ce a devenit mămică de băiat
Data publicării:
Miruna Deaconescu a născut vineri, 5 aprilie. Imediat după venirea pe lume a bebelușului, soția lui Omar Arnaout a făcut primele declarații. 

Miruna Deaconescu și Omar Arnaout sunt în culmea fericirii, după ce vineri, 5 aprilie, au devenit pentru prima dată părinții. Soția artistului născut un băiețel perfect sănătos.

Anunțul a fost făcut de Omar Arnaout pe pagina sa de Instagram. „A venit! Dumnezeu e Mare! Milos! Mulțumesc Doamne!”, a scris Omar Arnaout pe Instagram.

„Acum 3 ani m-am pus în bancă cu ea... Acum îi duc ouă fierte la spital că îi e foame după naștere”, a mai precizat artistul pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Miruna Deaconescu, soția lui Omar Arnaout, primele declarații după ce a devenit mămică de băiat

La scurt timp după ce Omar Arnaout a dat vestea, Miruna Deaconescu a postat și ea un mesaj pe rețelele sociale, unde și-a anunțat urmăritorii că a devenit pentru prima dată mămică și că așteaptă să se refacă după naștere. 

„Mulțumesc bunului Dumnezeu! Abia aștept să mă refac și să vă povestesc. Cert e că am doi băieți frumoși în casă de acum”, a scris Miruna Diaconescu, soția lui Omar Arnaout, pe pagina de Instagram.

Te-ar putea interesa și: „Niște golani, făcături”. Cătălin Măruță a răbufnit, după informațiile apărute despre el și Andra: „Au scris despre veniturile mele, adică niște mizerii și niște porcării”

Cei doi au anunțat că vor deveni părinți cu o lună înainte de nașterea bebelușului

Omar Arnaout  și Miruna Deaconescu au dat vestea că vor deveni pentru prima dată părinți în urmă cu o lună. „Lăudat fie Bunul Dumnezeu pentru această binecuvântare pe care am tot așteptat-o. 8 luni au trecut ținând acest dar pentru noi… astăzi însă, știți și voi! 8 luni de emoții puternice și iubire cum n-am mai simțit vreodată! Dragul nostru băiețel, abia așteptăm să te cunoaștem! Semnat, mami și tati”, a scris Omar Arnaout în urmă cu aproximativ o lună, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre prietenia cu Mihai Morar: „E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău” / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel