Misha a spus totul despre relația cu Connect-R: Nu știu de unde le scoateți, jur!
Data publicării:
Recent, au apărut noi evoluții în relația dintre Misha și Connect-R. Deși cei doi au divorțat în 2018, au rămas într-o relație amiabilă pentru binele fiicei lor, Maya.

Connect-R a mărturisit că relația dintre el și Misha a evoluat într-o prietenie puternică, menținându-se apropiați pentru a-și crește fiica împreună. Această declarație a surprins mulți fani, deoarece Connect-R a menționat de mai multe ori regretele pe care le are cu trecutul său.

Într-o postare de pe Instagram, Misha a spus într-un reel că ea și Connect-R au divorțat acum 6 ani și că nu s-au împăcat. Mesajul a părut ușor agresiv întrucât ea a folosit multe semne ale exclamării.

“Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram.

„M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R și Misha formează din nou un cuplu?

Connect-R și Misha și-au surprins fanii de pe rețelele sociale când artistul a postat un videoclip alături de fosta sa soție.

Mesajul romantic din filmuleț a stârnit speculații și curiozități în rândul fanilor, care au început imediat să se întrebe dacă cei doi s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Cântărețul a filmat-o pe fosta sa soție în timp ce o coafa pe fetița lor. Pe fundalul clipului, Connect-R a pus melodia „Şi m-am îndrăgostit de tine”, piesa lui Adrian Daminescu.

„Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine/Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine”, sunt doar o parte din versurile melodiei romantice care se aude pe fundalul clipului în care apare Misha.

Momentul a stârnit reacții puternice în rândul fanilor:

„S-a împăcat cu Misha?”, „Este Misha, nu?”, „Nu s-au despărțit niciodată”, „Superbe fete! O familie minunată”, „Lângă așa o frumusețe, te îndrăgostești în fiecare zi!”, „Dragoste nelimitată!”, „Cei mai frumoși sunteți împreună”, „Cea mai frumoasă familie! Sunteți minunați toți 3”, „Frumoasă femeie”, „Să-ți trăiască minunea”, „Dragoste nelimitată”, „Fă tot ce trebuie ca să vă reîmpăcați ca soț și soție, pentru că sunteți superbi împreună”, „Vă ador”, „Am impresia că vă iubiți mai mult decât unele cupluri căsătorite”, „Sunteți cel mai atipic cuplu. Sunteți minunați”, „Ai două minunății”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea făcută de artist pe contul său de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”




pixel