Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"
Data publicării:
Miss Brazilia s-a stins din viață la doar 27 de ani, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale banale.

Gleycy Correia, care a fost încoronată Miss United Continents Brazilia în 2018, a murit la vârsta de 27 de ani. Preotul familiei sale, Lidiane Alves Oliviera, a declarat pentru Daily Mail că tânăra a decedat la o clinică privată pe 20 iunie, după ce a suferit o hemoragie puternică și un atac de cord în urma unei operații de rutină de îndepărtare a amigdalelor la sfârșitul lunii martie. Preotul a precizat că aceasta a rămas în comă timp de două luni în urma stopului cardiac din 4 aprilie.

Correia a intrat în lumea concursurilor de frumusețe în adolescență și a fost încoronată Miss United Continents Brazil la vârsta de 23 de ani, în 2018. După ce a câștigat concursul, ea a lucrat ca cosmeticiană și model, împărtășindu-și în mod regulat munca pe conturile sale de socializare. În luna martie, ea a postat un videoclip în care apare efectuând o procedură de micropigmentare pe genele uneia dintre clientele sale. 

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală

Pe 21 iunie, un purtător de cuvânt al organizației Miss United Continents a dat o declarație în care a spus că Correia era o "tânără frumoasă, cu o asemenea bucurie de a trăi".
 
Declarația a continuat: "Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei sale și mentorului său, Henrique Fontes, care ne-a oferit darul de a cunoaște o fată frumoasă, inteligentă și dulce, care lasă cu noi cele mai frumoase amintiri care vor fi păstrate vreodată în această organizație."

După aflarea veștii morții lui Correia, prietenii și familia i-au transmis condoleanțe pe rețelele de socializare, inclusiv pastorul Jak Abreu. "Dumnezeu a ales această zi pentru a o lua pe prințesa noastră", a scris el pe Instagram. "Știm că ne va lipsi foarte mult, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei".

"Ea și-a îndeplinit scopul și a lăsat moștenirea ei de iubire în noi!", a adăugat el. "Vă cerem rugăciuni pentru familia și prietenii ei în acest moment dificil!" 

Citește și: „Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului:   deces  glaycy correia  miss brazilia  operație 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel