Miss Guadelupa, Indira Ampiot, a fost aleasă Miss Franţa 2023
Data publicării:
Miss Guadelupa, Indira Ampiot, a fost încoronată Miss Franţa 2023 în noaptea de sâmbătă spre duminică la Châteauroux, în centrul Franţei, la încheierea unei competiţii care şi-a lărgit anul acesta criteriile de selecţie pentru a-şi moderniza imaginea.

Tânăra de 18 ani, studentă la comunicare, a fost aleasă de telespectatorii postului de televiziune TF1, care a transmis ceremonia în direct, şi de un juriu format din şapte personalităţi.

"Trăiesc cu adevărat un vis cu ochii deschişi", a spus noua Miss Franţa, emoţionată, cu chipul strălucitor, primind coroana din mâinile titularei 2022, Diane Leyre, în faţa a aproximativ 3.500 de spectatori din sală şi a milioane de telespectatori.

Indira Ampiot a afirmat în prezentarea sa din cadrul competiţiei că doreşte să îşi dedice mandatul sprijinirii femeilor bolnave de cancer. Ea şi-a încheiat discursul spunând că visează la o coroană Miss Franţa pe cap şi la o victorie pentru echipa de fotbal a Franţei duminică, în finala Cupei Mondiale din Qatar, încheind cu un răsunător "Allez les Bleus!".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Indira Ampiot (@indira.ampiot)

Din punct de vedere al structurii, concursul a rămas fidel tiparului consacrat, cu coregrafii şi parade în costume de baie şi rochii de seară.

S-a hotărât însă relaxarea criteriilor de selecţie pentru această ediţie. Anterior, puteau participa doar tinere cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani, fără copii şi măsurând cel puţin 1,70. Acum, concursul a fost deschis tuturor femeilor de peste 18 ani, fără limită de vârstă, inclusiv căsătorite, cu sau fără copii. O regulă care se aplică chiar şi femeilor transgender,"din momentul în care candidatul are stare civilă feminină", potrivit noii preşedinte a Miss France, Alexia Laroche-Joubert. O altă inovaţie a vizat acceptarea tatuajelor vizibile.

Această evoluţie nu a convins însă asociaţia "Osez le feminisme", care a opinat că reprezintă doar "un strat de vopsea albă pe un perete mucegăit", potrivit purtătoarei sale de cuvânt, Fabienne El Khoury, notează Agerpres.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Indira Ampiot (@indira.ampiot)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: indira ampiot  miss franta 2023  miss guadelupa 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel